Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση σε ανήλικους μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε το πρόσφατο επεισόδιο που σημειώθηκε μετά την λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα για το σχολικό πρωτάθλημα, σε δημοτικό γήπεδο της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 17χρονου για την επίθεση σε βάρος τριών ανηλίκων μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το επεισόδιο, κατά το οποίο νεαροί επιτέθηκαν με ξύλινα αντικείμενα σε βάρος τριών ανηλίκων, με αποτέλεσμα ένας 15χρονος να τραυματιστεί στο κεφάλι και να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία προς το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη, ζητείται να επισυναφθούν στη δικογραφία για το επεισόδιο ο ιατρικός φάκελος και η ιατροδικαστική έκθεση αναφορικά με τα τραύματα που υπέστη ο 15χρονος, προκειμένου, στη συνέχεια, να αξιολογηθούν και να αποδοθούν οι προβλεπόμενες ποινικές ευθύνες.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση συνελήφθη ένας 17χρονος, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος ενόψει της ποινικής έρευνας που διεξάγεται.

Στο πλαίσιο της ίδιας προκαταρκτικής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικοί εντέλλονται να συνεχίσουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων προσώπων που συμμετείχαν στην επίθεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ