Σοφία Νικολάου: Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ από υποψήφια – Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

«Δεν κλήθηκα για εξηγήσεις και δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ από υποψήφια. Είναι όλα πεντακάθαρα» τόνισε η πρώην Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

Σοφία Νικολάου: Την αποπομπή της ζητεί εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ – «Η αλήθεια θα λάμψει» λέει η ίδια

Η κα Νικολάου αναφερόμενη στην απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου σχετικά με την υποψηφιότητά της στις επόμενες εκλογές με τη ΝΔ στην Εύβοια, είπε ότι μέχρι τη στιγμή της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων καμία υποψηφιότητα δεν είναι δεδομένη και αυτό προφανώς ισχύει για τη δική της, η οποία έχει ανακοινωθεί από το ίδιο το Πρωθυπουργικό Γραφείο.

Σχετικά με την πορισματική αναφορά από το ΣΔΟΕ, η κα Νικολάου ξεκαθάρισε ότι είχε προαναγγελθεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ. Πολάκη όταν επισκέφτηκε το ΣΔΟΕ και υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη αναφορά υπογράφηκε βιαστικά για να δοθεί στον κ. Βαξεβάνη για να δημοσιευθεί στην εφημερίδα του, χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες.

Σοφία Νικολάου: Τα ψέματα του «πορίσματος» του ΣΔΟΕ – Νέα πολιτική κόντρα

«Για τον λόγο αυτό ο προϊστάμενος της Οικονομικής Εισαγγελίας, κ. Μπαρδάκης σχημάτισε ποινική δικογραφία σε βάρος των ελεγκτών του ΣΔΟΕ που έκαναν την αναφορά. Δεν πρωτοτύπησα, δεν έχω κάνει ακόμα μήνυση», ανέφερε η κα Νικολάου.

Πρόσθεσε δε πως από την πορισματική αναφορά απουσίαζε ένα βασικό έγγραφο που βεβαιώνει ότι όλες οι συμβάσεις που έγιναν από την Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής την περίοδο της πανδημίας ήταν καθ’ όλα νόμιμες.

«Το ΣΔΟΕ καλώς νωρίτερα είχε ζητήσει από την Επιτροπή Ανταγωνισμού να πει αν είναι οι τιμές που αγόραζαν οι φυλακές το υγειονομικό υλικό ανταγωνιστικές Αυτό το έγγραφο δεν το περίμενε το ΣΔΟΕ» υποστήριξε η κα Νικολάου.

Η ίδια στράφηκε επίσης κατά του κ. Βαξεβάνη, υποστηρίζοντας πως είναι «στρατευμένος δημοσιογράφος» και «καθ΄ έξιν δολοφονεί χαρακτήρες».

«Δεν θέλω να ανοίξω κόντρα μαζί του. Με όλους αυτούς τους κυρίους θα τα πούμε στο δικαστήριο» υποστήριξε η κα Νικολάου.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

ΣΥΡΙΖΑ: Θα τολμήσει να σηκώσει το γάντι ο κ. Μητσοτάκης;

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του αναφέρεται  στη συνέντευξη της κα Νικολάου, και τονίζει  τα εξής:

«Το θέμα στα όσα είπε η κα Νικολάου σήμερα δεν είναι εάν προκαλεί ζημιά στη ΝΔ, αλλά η δεδομένη ζημία 2 εκατ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρείες.

Ωστόσο η κα Νικολάου είπε και κάτι σωστό: Πως είναι θέμα του κ. Μητσοτάκη εάν θα την αποπέμψει. Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ