Ο Γουίλιαμ πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Κέιτ;

Ο Ουίλιαμ πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Κέιτ;

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία με τη σύζυγό του Κέιτ και το μωρό τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, επιθυμεί να μεγαλώσει την οικογένειά του και άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι ένα δεύτερο μωρό βρίσκεται καθ’ οδόν, αναφέρεται σε δημοσιεύματα του Τύπου.

Στη διάρκεια συνάντησης με την Σίνθια Ριντ, η οποία έπλεξε μια εσάρπα από μαλί μερινός η οποία ήταν το επίσημο δώρο της Νέας Ζηλανδίας για τη γέννηση του μικρού Τζορτζ τον περασμένο Ιούλιο, ο Γουίλιαμ  είπε, σύμφωνα με πολλές εφημερίδες: «Θα χρειαστεί ίσως να πλέξετε άλλη μια σύντομα!».

Η Σίνθια Ριντ είναι πεπεισμένη πως ο πρίγκιπας το εννοούσε σοβαρά. «Ο τρόπος που το είπε ήταν σαν να άφηνε έναν υπαινιγμό, να μου εμπιστευόταν ένα μυστικό», διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους, προσθέτοντας πως η Κέιτ ενθουσιάστηκε με την εσάρπα. «Ο Τζορτζ την φοράει πολύ».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κέμπριτζ, μια πόλη στη Βόρεια νήσο.

Η σύζυγος του Γουίλιαμ δεν ήπιε παρά μόνο νερό κατά την επίσημη δεξίωση το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα τα μέσα ενημέρωσης να διατυπώσουν ήδη από τότε εικασίες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Σήμερα το ζεύγος βρίσκεται στο Ντιούνεντιν, μια πόλη στη Νότια νήσο, όπου παρακολούθησε τη λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων στον αγγλικανικό καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου.

Οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν τον δούκα και τη δούκισσα στην περιοδεία που πραγματοποιούν από τις 7 ως τις 25 Απριλίου στη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία, περιμένουν τώρα να δουν αν η Κέιτ θα πιει ένα ποτήρι κρασί στη δοκιμή κρασιών στο Κουίνσταουν που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα.

 

Πηγή φωτογραφιών: dailymail.co.uk

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ