Ο δράστης της επίθεσης στον Τραμπ στο Οχάιο αποκάλυψε τους λόγους, που το έκανε – ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους, που τον οδήγησαν να αψηφήσει τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας και να φθάσει κοντά στην πλατφόρμα, όπου μιλούσε ο Ντόναλντ Τραμπ σε υποστηρικτές του, αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο CNN ο 22χρονος, Τόμας Ντι Μάσιμο.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: CNN

Πρόκειται για τον νεαρό, που προκάλεσε πριν λίγες ώρες τη μεγάλη αναστάτωση στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Οχάιο. Ο νεαρός, λοιπόν, είπε στην κάμερα του CNN τι ακριβώς σκεφτόταν να κάνει.

«Σκεφτόμουν να ανέβω στο stage, να διώξω τον Τραμπ από κει και να πάρω το μικρόφωνο για να στείλω σ’ όλους τους ανθρώπους αυτής της χώρας κάποια αντιρατσιστικά μηνύματα και ότι μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον Τραμπ και σ’ αυτά που λέει», επεσήμανε ο 22χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε πως «δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα, διότι δεν θα υπήρχε κανένα νόημα».

Υπογράμμισε στη συνέχεια πως «δεν περίμενα ότι θα υπάρχουν τόσοι μυστικοί πράκτορες κοντά στην πλατφόρμα και πίστευα πως έχω ελπίδες να φθάσω πάνω στο πόντιουμ», ενώ καταλήγοντας υπογράμμισε πως είναι ψηφοφόρος των Ρεπουμπλικάνων, αλλά ψηφίζει τον υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών, Μπέρνι Σάντερς.

Οσο για το τέλος, υποστήριξε: «Πραγματικά αιφνιδιάστηκα που ο Τραμπ με συνέκρινε με τον ISIS και είπε ότι είμαι μέλος του. Είμαι Χριστιανός, δεν έχω ταξιδέψει ποτέ εκτός ΗΠΑ και μιλάω μόνο αγγλικά». 

ΠΗΓΗ: CNN

Διαβάστε επίσης:

Οχάιο: Καίρια επέμβαση πρακτόρων σε απόπειρα επίθεσης στον Τραμπ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ