Ντόναλντ Τραμπ: Χάκαραν τον λογαριασμό του γιου του στο Twitter – «Ο πατέρας μου πέθανε, θα είμαι εγώ υποψήφιος»

Αναστάτωση προκλήθηκε στο Twitter, όταν ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ έγραψε σε ανάρτησή του ότι πέθανε ο πατέρας του.

Ειδικότερα, η ανάρτηση στον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ έγραφε: «Με θλίψη ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου, Ντόναλντ Τραμπ, πέθανε. Θα είμαι εγώ υποψήφιος για την προεδρία το 2024».

Aκόμη σύμφωνα με το BBC, ο γιος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ προχώρησε και σε άλλες αναρτήσεις χρησιμοποιώντας άσεμνες εκφράσεις για τον Τζο Μπάιντεν, ενώ προέβη και σε άλλες αναρτήσεις στις οποίες έγραφε: «Η Βόρεια Κορέα σε λίγο θα καταστραφεί»

Ωστόσο, δεν σταματούν εδώ τα προσβλητικά tweets του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, καθώς εξαπέλυσε επίθεση κατά του ηθοποιού Λόγκαν Πολ.

Σημειώνεται πως τα χακαρισμένα tweets του διαγράφηκαν έπειτα από λίγη ώρα.

Από την πλευρά του ο Έρικ Τραμπ, αδελφός του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, έγραψε στο Twitter αστειευόμενος «Ποιος ήταν ο κωδικός του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ; Don2024;»

Από τις 4:45 μ.μ. ώρα Ελλάδας, τα χακαρισμένα tweets φαίνεται να είχαν διαγραφεί.

Τέλος, ο Άντριου Σουράμπιαν, εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ, προχώρησε κι εκείνος σε ανάρτηση στην πλατφόρμα σχολιάζοντας το περιστατικό: «Ο λογαριασμός του Ντον έχει χακαριστεί», παραπέμποντας σε ένα tweet που έχει πλέον αφαιρεθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ