Επίθεση σε Αντετοκούνμπο: «Τα αδέρφια σου πιάνουν δύο θέσεις στο ρόστερ των Μπακς»

Ο Σάνον Σαρπ κατηγόρησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα αδέρφια του που «καταλαμβάνουν» δύο θέσεις στο ρόστερ των Μιλγουόκι Μπακς, χωρίς όμως να έχει σωστή ενημέρωση. Αφορμή για να μπει ο «Greek Freak» στο στόχαστρο του πρώην παίκτη του NFL και νυν σχολιαστή αθλημάτων αποτέλεσαν οι τοποθετήσεις του αστέρα των «Ελαφιών», στις οποίες ξεκαθάριζε ότι θα μείνει στους Μιλγουόκι Μπακς μόνο όσο έχουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ γύρω του.

Τα σχόλιά του δεν έγιναν αποδεκτά από ορισμένα μέλη της κοινότητας του ΝΒΑ, μεταξύ αυτών και ο Σάνον Σαρπ, ο οποίος αναρωτήθηκε γιατί τότε έδωσε θέσεις στο ρόστερ των Μπακς στα αδέρφια του.

«Άντριαν Γκρίφιν. Οι Μπακς πήραν νέο προπονητή. Δώσε του μια ευκαιρία, όπως έδωσες στον Μάικ Μπούντενχόλζερ», είπε ο Σαρπ σχετικά με τα σχόλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο για ενδεχόμενη αποχώρηση από τους Μπακς, προσθέτοντας: «Και τα αδέρφια σου καταλαμβάνουν δύο θέσεις στο ρόστερ. Θα το συζητήσουμε; Ξέρεις καλά Γιάννη, τα αδέρφια σου μάλλον δεν θα παίξουν σε καμία άλλη ομάδα στο ΝΒΑ εκτός από το Μιλγουόκι. Και αυτό οφείλεται μόνο σε σένα. Οπότε γιατί συνεχίζεις να λες ότι θέλεις να περιβάλλεσαι από ταλέντο. Υπάρχουν δύο θέσεις που καταλαμβάνουν τα αδέρφια σου… ».

Μόνο ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι στο ρόστερ των Μπακς

Ωστόσο, ο Σαρπ έχει υποπέσει σε ένα λάθος, καθώς στο ρόστερ των Μπακς υπάρχει ένα μόνο από τα αδέρφια του Giannis, ο Θανάσης, ο οποίος όμως βρίσκεται στην… άκρη του πάγκου από το 2019.

Οι Μπακς υπέγραψαν τον μικρότερο αδερφό του Γιάννη, τον Άλεξ, με ένα μη εγγυημένο συμβόλαιο ενός έτους νωρίτερα. Αυτό έκανε τον κόσμο να πιστεύει ότι ο «Greek Freak» θα είχε δύο αδέρφια στο ρόστερ των Μπακς για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Άλεξ Αντετοκούνμπο παραιτήθηκε από τους Μπακς μετά από μόλις 24 ώρες και οι αναφορές στη συνέχεια εξήγησαν ότι η υπογραφή ήταν απλώς για να επιτρέψει στο Μιλγουόκι να έχει μεγαλύτερο έλεγχο στα δικαιώματά του στη G-League.

«Σύμφωνα με πηγή του πρωταθλήματος, οι Μπακς υπέγραψαν και παραιτήθηκαν από τον Άλεξ Αντετοκούνμπο. Το έκαναν μαζί του και την περασμένη χρονιά, πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου. Αυτό επιτρέπει στους Μπακς να διατηρήσουν τα δικαιώματά του στη G-League και κάνει τον Αντετοκούνμπο να δικαιούται ένα μπόνους αξίας έως και 75.000 $ εάν περάσει τουλάχιστον 60 ημέρες με τους Χερντ».

Στελέχη του NBA πιστεύουν ότι ο Θανάσης δεν αξίζει μια θέση σε ρόστερ του NBA

Πολλοί φίλαθλοι των Μπακς τα… έχουν με τον Θανάση Αντετοκούνμπο επειδή εκτιμούν ότι δεν του αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

Και δεν είναι μόνο οι οπαδοί και τα στελέχη των ΜΜΕ που τον αμφισβητούν, καθώς και τα στελέχη του NBA φέρεται να πιστεύουν ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αξίζει μια θέση στο πρωτάθλημα. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ένας GM του NBA, που κράτησε την ανωνυμία του, είπε, «Ξέρουμε περί τίνος πρόκειται. Είναι για να κατευνάσουν τον Γιάννη. Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σου, όχι δε αξίζει μία θέση στο ΝΒΑ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ