Ντέιβιντ Χάρμπορ: H τρομερή σύμπτωση για τους ρόλους του σε “Stranger Things” και “Black Widow”

Σε μία αρκετά περίεργη κατάσταση βρέθηκε ο Ντέιβιντ Χάρμπορ το τελευταίο διάστημα. Ο γνωστός ηθοποιός είναι από τους πρωταγωνιστές στη σειρά-φαινόμενο του Netflix, “Stranger Things“, ενώ έκανε και το ντεμπούτο του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, συμμετέχοντας στην ταινία “Black Widow”.

Οι χαρακτήρες που υποδύεται ο Ντέιβιντ Χάρμπορ έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Και οι δύο χαρακτήρες οδηγούνται σε ρωσική φυλακή. Στο τέλος της 3ης σεζόν της σειράς του Netflix, ο αρχηγός της αστυνομίας του Hawkin, Τζιμ Χόπερ, είναι αιχμάλωτος σε μία σοβιετική φυλακή.

Στην ταινία “Black Widow”, ο Αλεξέι Σοστακόφ ή αλλιώς Red Guardian, είναι φυλακισμένος σε μία αντίστοιχη φυλακή.

Τι αποκάλυψε ο Ντέιβιντ Χάρμπορ για την 4η σεζόν του “Stranger Things”Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Guardian» ο Ντέιβιντ Χάρμπορ, λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της 3ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς «Stranger Things», του προτάθηκε ο ρόλος στην ταινία «Black Widow» της Marvel, στην οποία επίσης εμφανίζεται φυλακισμένος στη Ρωσία.

Έκπληκτοι οι δημιουργοί του Stranger Things«Είναι σύμπτωση», αποσαφήνισε και είπε ότι έπρεπε να ενημερώσει τους δημιουργούς της σειράς, τους αδερφούς Ντάφερ, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι. «Διάβασα το σενάριο, επικοινώνησα με τους αδερφούς Ντάφερ και είπα: “ Παιδιά, δεν μου αρέσει που το κάνω, αλλά θα έχω ρόλο και θα οδηγούμαι σε ρωσική φυλακή”» τόνισε προσθέτοντας ότι έμειναν έκπληκτοι.

Ο ηθοποιός φωτογράφησε το σκηνικό της ταινίας «Black Widow» και το έστειλε στους δημιουργούς του «Stranger Things», ώστε να κατανοήσουν την αισθητική και να παρουσιάσουν κάτι εντελώς διαφορετικό.

Τους είπα: «Υπάρχει πορτοκαλί χρώμα. Μην κάνετε τη φυλακή πορτοκαλί. Ο Αλεξέι (ο χαρακτήρας που υποδύεται στην ταινία «Black Widow») είναι εύσωμος, έχει γένια και μακριά μαλλιά, οπότε ο Χόπερ στο «Stranger Things» ήθελα να έχει ξυρισμένα μαλλιά, να είναι καθαρός και πολύ αδύνατος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ