Φρικτή δολοφονία στη Νέα Υόρκη: Πατέρας σκότωσε την 3 εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία ενός βρέφους από τον ίδιο του τον πατέρα. Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ένας 26χρονος από τη Νέα Υόρκη φέρεται να σκότωσε την μόλις 3 εβδομάδων κόρη του με βαλλίστρα, ενώ από το χτύπημα τραυματίστηκε και η μητέρα του παιδιού, που κρατούσε το μωρό αγκαλιά.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης δέχθηκαν τηλεφώνημα στο 911 και έσπευσαν στο σπίτι που τους υπέδειξαν στην πόλη Κόλσβιλ, λίγο μετά τις 5 το πρωί της Δευτέρας. Εκεί, εντόπισαν την μητέρα και το μωρό της που είχαν τραυματιστεί σοβαρά.

Η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ο 26χρονος Patrick Proefriedt εκτόξευσε βέλος από τη βαλλίστρα εναντίον της ενώ εκείνη κρατούσε την κόρη τους. Το βέλος της βαλλίστρας χτύπησε το παιδί στο πάνω μέρος του κορμού του και στη συνέχεια εκείνη στο στήθος, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

Ο Proefriedt φέρεται να προσπάθησε να εμποδίσει την γυναίκα του από το να καλέσει την αστυνομία, βγάζοντας από την πρίζα το τηλέφωνο. Μετά έφυγε από το σημείο με ένα φορτηγό, είπε ο εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη Emmanuel Priest.

Οι διασώστες και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν το μωρό, όμως δεν τα κατάφεραν και το βρέφος υπέκυψε στα τραύματά του. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε drones για να εντοπίσει τον Proefriedt στο δάσος περίπου ένα μίλι μακριά από το σπίτι του, όπου το φορτηγό του είχε κολλήσει στη λάσπη, είπε ο εκπρόσωπος του σερίφη.

Ο Proefriedt συνελήφθη και κατηγορείται για δολοφονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Προσήχθη το βράδυ της Δευτέρας και παρέμεινε υπό κράτηση στο γραφείο του σερίφη την Τρίτη, είπε ο Emmanuel Priest.

Ο Proefriedt είχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, γι’ αυτό είχε δοθεί εντολή για προστασία του θύματος, ανέφερε το γραφείο του σερίφη.

«Αυτό είναι ένα από τα πιο σπαραχτικά και παράλογα εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε αυτήν την πόλη, όσο θυμάμαι», δήλωσε ο σερίφης Fred Akshar. «Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια αυτού του αθώου παιδιού».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ