Μητέρα πέντε παιδιών γιορτάζει το διαζύγιο καίγοντας το νυφικό της – ΦΩΤΟ

Με μια ειδική φωτογράφιση γιόρτασε το τέλος του βίαιου γάμου της μία 27χρονη από το Λουίσβιλ του Οχάιο.

Η γυναίκα ήπιε γιορτάζοντας το διαζύγιο και μετά, αφού περιέλουσε το νυφικό της με αλκοόλ, το παρέδωσε στις φλόγες.

Η Αλεξάντρια Τάστσβερ, διευθύντρια πωλήσεων, συνεργάστηκε με τη φωτογράφο Τάρα Χάμιλτον προκειμένου με τη φωτογράφιση αυτή να σηματοδοτήσει το τέλος του γάμου και να γιορτάσει την αρχή μιας νέας ζωής.

Η Άλεξ αρραβωνιάστηκε τον πρώην άντρα της τον Οκτώβριο του 2011 όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί Άμπρι, που γεννήθηκε τον Ιούλιο του 2012. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2012.

Μέσα σε πέντε χρόνια απέκτησαν άλλα τέσσερα παιδιά. Ωστόσο, λίγα χρόνια μετά άρχισαν να φαίνονται τα κενά στη σχέση τους.

“Το 2014 ενώ ήμουν έγκυος στον Τρέντον ο γάμος μας ταράχτηκε. Αρχίσαμε να διαφωνούμε διαρκώς και μετά εκείνος άρχισε να γίνεται βίαιος”. Η Άλεξ αποφάσισε να φύγει από το σπίτι με τα παιδιά όταν το ένα από αυτά ήταν μόλις 4 μηνών. Πράγματι μετακόμισε και προσπάθησε να τον πείσει να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου αλλά αυτός δεν το δεχόταν. Στη διάρκεια της διαδικασίας το ζευγάρι κατάφερε να διατηρήσει μία φιλική σχέση σε σημείο που πήγαν και διακοπές μαζί. Ωστόσο, τον Αύγουστο του 2018 ξαναέγινε βίαιος και με τη βοήθεια οικογενειακών φίλων ο άνδρας συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και επιτέλους η Άλεξ απελευθερώθηκε.

“Το διαζύγιο ήταν μακρύ και πολύχρονο καθώς υπήρχαν ποινικές κατηγορίες που τον βάραιναν” λέει η Άλεξ. Ο σύζυγός της επιτέλους έκανε αίτηση διαζυγίου τον Οκτώβριο του 2018 και οριστικοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2019.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ