Υπόθεση Μαντλίν: Εντοπίστηκαν αντικείμενα που μπορεί να συνδέονται με την εξαφάνισή της

Οι Γερμανοί αστυνομικοί που ερευνούν την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν είπαν ότι ένας «αριθμός αντικειμένων» που μπορεί να συνδέονται με την εξαφάνισή της βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας τους σε μια δεξαμενή στο Αλγκάρβε.

Εξαφάνιση Μαντλίν: Δύο νέες περιοχές στο επίκεντρο των ερευνών

Οι ερευνητές την περασμένη εβδομάδα εξέτασαν εξονυχιστικά την απομακρυσμένη δεξαμενή Barragem do Arade στο Αλγκάρβε, την οποία ο κύριος ύποπτος ο Christian Brueckner αποκαλούσε «μικρό κομμάτι του παραδείσου» και βρίσκεται 30 μίλια από το σημείο όπου οδηγήθηκε η Μαντλίν το 2007.

Οι ντετέκτιβ έσκαψαν οκτώ βαθιές τρύπες για να συλλέξουν δείγματα χώματος, τα οποία έχουν σταλεί για ιατροδικαστική και DNA εξέταση στη Γερμανία.

Εξαφάνιση Μαντλίν: «Ο κόσμος πιστεύει ότι την σκότωσα, δεν το έκανα» – Οι επιστολές του βασικού υπόπτου

Ο Γερμανός εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερς δήλωσε: «Κάποια αντικείμενα κατασχέθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας. Αυτά θα είναι στην αξιολόγηση τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.  Δεν μπορεί να ειπωθεί ακόμη εάν μεμονωμένα αντικείμενα έχουν όντως σχέση με την υπόθεση της Μαντλίν. Οι έρευνες που διεξάγονται εδώ στο Μπράουνσβαϊγκ εναντίον του 46χρονου ύποπτου αναμένεται να συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ