Μακρόν: Η προσγείωση από τον θρίαμβο στην πραγματικότητα – Πώς παρηγόρησε τον Εμπαπέ μετά την ήττα και οι δηλώσεις στις κάμερες

Με το συναίσθημα να τον συνεπαίρνει, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σηκώθηκε όρθιος στις θέσεις των επισήμων και τραγούδησε την Μασσαλιώτιδα στην αρχή του τελικού αγώνα Αργεντινής Γαλλίας, στην Ντόχα του Κατάρ, για το Παγκόσμιο Κύπελο 2022.

Η πρώτη αντίδραση Μακρόν για το «Qatar Gate»

Σοβαρός και ψύχραιμος στην αρχή, δεν του άρεσε καθόλου το 2-0, οπότε πανηγύρισε σαν μικρό παιδί το πρώτο γκολ του Εμπαπέ.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Όταν οι «Μπλέ» έχασαν, σε μια ήττα που ήταν τόσο πικρή, όσο γλυκός ήταν ο αρχικός θρίαμβος της ανατροπής του 2-0, ο Γάλλος πρόεδρος έκανε την καρδιά του πέτρα και ως γνήσιος ηγέτης, είχε μια καλή κουβέντα να πει στο μεγάλο αστέρι των Γάλλων.

Εμανουέλ Μακρόν: Υπερήφανος για την πρόκριση της Εθνικής Γαλλίας στον τελικό του Μουντιάλ

«Στο τέλος δεν είχαμε τύχη. ΟΚ. Είναι ακόμα πιο ενοχλητικό και λυπηρό. ΟΚ. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που λυπούνται κλαίνε απόψε. Είναι αλήθεια.
Όμως η ομάδα έδειξε καρδιά και ενότητα. Αυτό μετράει», είπε μεταξύ άλλων μετά τον αγώνα, και εμφανώς συγκινημένος,  ο Γάλλος πρόεδρος.
«Οι Μπλε μας έκαναν να ονειρευόμαστε», έγραψε στο twitter ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, μετά την την ήττα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας από την Αργεντινή στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

(Φωτό AFP)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ