Λονδίνο: Καταδικάστηκε ο 19χρονος που δολοφόνησε δύο γυναίκες – Το… συμβόλαιο με τους δαίμονες και η λοταρία

Σε τουλάχιστον 35 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Βρετανός που δολοφόνησε δύο γυναίκες σε πάρκο του Λονδίνου, καθώς πίστευε ότι είχε κάνει συμβόλαιο με δαιμονικές δυνάμεις προκειμένου να σκοτώνει γυναίκες κάθε έξι μήνες, με αντάλλαγμα να νικήσει στη λοταρία στο μέλλον.

Πως έδρασε ο 19χρονος στον τόπο του εγκλήματος

Ο 19χρονος σήμερα Ντάνιαλ Χουσέιν μαχαίρωσε και σκότωσε δύο αδελφές, τη 46χρονη Μπίμπα Χένρι και την 27χρονη Νικόλ Σμόλμαν, σε μια άγρια επίθεση σε ένα πάρκο στο βορειοδυτικό Λονδίνο. Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο πέρσι, αφότου οι δύο γυναίκες είχαν γιορτάσει τα γενέθλια της Χένρι με φίλους.

Ντάνιαλ Χουσέιν

Οι δύο αδελφές είχαν πάει στο Πάρκο Φράιεντ στο Γουέμπλεϊ για να γιορτάσουν με φίλους, ωστόσο, οι δυο τους παρέμειναν στο σημείο έως τα ξημερώματα. Έβγαλαν συνολικά 150 φωτογραφίες και μάλιστα στην τελευταία απ’ αυτές, διακρίνονται να κοιτούν κάτι στο πλάι, όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, εμφανίστηκε ο Χουσέιν.

Μπίμπα Χένρι, Νικόλ Σμόλμαν

Ο Χουσέιν διέπραξε τους φόνους για να εκπληρώσει το δικό του μέρος ενός «συμβολαίου» με τον δαίμονα “Mighty King Lucifuge Rofocale”, το οποίο είχε υπογράψει χρησιμοποιώντας το αίμα του, υποσχόμενος να «διαπράττει τουλάχιστον έξι θυσίες κάθε έξι μήνες για όσο είμαι ελεύθερος και μου είναι σωματικά δυνατό».

Συμβόλαιο 19χρονου

Η επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου, Μαρία Γκριν, είπε: «Ο Χουσέιν είναι ένα επικίνδυνο, υπεροπτικό και βίαιο άτομο, το οποίο από την αρχή δεν επέδειξε καμία μεταμέλεια ή αποδοχή των πράξεών του».

«Ελπίζω πως γνωρίζοντας ότι θα περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή θα προκαλέσει μια μικρή ανακούφιση στους αγαπημένους της Μπίνταα και της Νικόλ».

Ο Χουσέιν μαχαίρωσε τη Χένρι 8 φορές, ενώ η Σμόλμαν έφερε 28 τραύματα. Μετά τις δολοφονίες, έσυρε τα πτώματα στο δάσος, όπου τα βρήκε την επόμενη ημέρα ο σύντροφος της Σμόλμαν.

Ο Ντάνιαλ Χουσέιν, ο οποίος ζει με τη μητέρα του, συνελήφθη έπειτα από τέσσερις εβδομάδες, ενώ εντοπίστηκε από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο του εγκλήματος. Κατά την αστυνομία ένα τραύμα που υπέστη στο χέρι του κατά τη διάρκεια των δολοφονιών ήταν ο λόγος που τον απέτρεψε από το να δολοφονήσει άλλους ανθρώπους.

Ντάνιαλ Χουσέιν

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP/ ΦΩΤΟ: MET POLICE/PA MEDIA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ