Κιλιτσντάρογλου: Προσκλητήριο στους νέους – Ελάτε να πολεμήσουμε να βγούμε από το τούνελ

Μήνυμα στους νέους της Τουρκίας, απηύθυνε σήμερα ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα των 12 ημερών που απέμειναν μέχρι τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ερντογάν: Νέο μήνυμα για τις εκλογές – «Θα γίνει η αρχή του αιώνα της Τουρκίας»

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης απευθύνεται στους νέους και βασικά στο θυμικό τους, λέγοντας πως τους φόρτωσαν βάρη, τους έκλεψαν την χαρά της ζωής και τώρα πρέπει να πολεμήσουν για βγουν από το τούνελ.

Ολόκληρο το μήνυμα αναφέρει:

Εκλογές στην Τουρκία: Nίκη στον δεύτερο γύρο υπόσχεται o Κιλιτσντάρογλου – «Μπλοκάρετε την βούληση του λαού»

«Αγαπητοί νέοι.
Ο πρώτος γύρος τελείωσε. Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι το μήνυμα της αλλαγής βγήκε από την κάλπη. Αυτοί που θέλουν αλλαγή είναι τώρα περισσότεροι σε αυτή τη χώρα από αυτούς που δεν θέλουν.

 

Η Τουρκία στις κάλπες για τις πιο κρίσιμες εκλογές – Η μάχη Ερντογάν – Κιλιτσντάρογλου

Το μήνυμα το πήρα και από τους μικρούς μου φίλους. Το καταλαβαίνω. Θα απευθυνθώ στις ανησυχίες τους, αλλά θέλω να με ακούσουν και αυτοί. Είμαστε σε τέτοιο σημείο που όλοι εστάλησαν στην ανώτατη Συνέλευση. Άνοιξαν όλους τους δρόμους σε όσους ήθελαν να έχουν τις γυναίκες ως άψυχα αντικείμενα.
Ωστόσο, αυτό είναι επίσης ξεκάθαρο, είμαστε το κόμμα που πρέπει να παλέψει πολύ πιο σκληρά για να απαλλαγεί από μια τέτοια βάναυση εξουσία.

 

Και έριξαν το μεγαλύτερο βάρος στους νέους. Δεν σας φτάνουν τα χρήματα για τίποτα. Πρέπει να σκεφτείς ακόμα και για έναν καφέ. Η χαρά της ζωής σας έχει κλαπεί. Ωστόσο, η νεολαία πρέπει να είναι ανέμελη. Δεν σας άφησαν να το ζήσετε αυτό ούτε για μια μέρα. Όπως υποστηρίζουμε, είναι ενωμένοι εναντίον σας.

Τώρα ας δούμε, τι έχουμε στο τέλος της ημέρας; Ένα απύθμενο σκοτάδι… Το ξέρετε; Τα νιάτα σας δεν θα ξανάρθουν ποτέ.
Έχουμε 12 μέρες, να βγούμε από αυτό το σκοτεινό τούνελ…»

Το χτύπημα στο τραπέζι

Σε χθεσινό μήνυμά του, ο αντίπαλος του προέδρου Ερντογάν για την αναμέτρηση της 28ης Μαΐου, κάλεσε τους ψηφοφόρους σε πόλεμο μέχρι τέλους, για την νίκη.  «Είμαστε εδώ. Πολέμησε μέχρι τέλους», ανέφερε το χθεσινό βίντεο που ανάρτησε ο Κιλιτσντάρογλου, με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Τουρκία να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι για να δώσει έμφαση και να ντύσει με στιβαρότητα το μήνυμά του.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ