Κεντάκι: Τρομακτικό βίντεο δείχνει την διάσωση μίας αλυσοδεμένης γυναίκας

Ανατριχιαστικές εικόνες κατέγραψε αστυνομική κάμερα στο Λούισβιλ του Κεντάκι. Με βάση το New York Post το βίντεο που από κάμερα σώματος αστυνομικού δείχνει την διάσωση μίας γυναίκας που βρισκόταν αλυσοδεμένη στο δωμάτιο ενός σπιτιού στο Κεντάκι για δύο ημέρες.

Όπως φαίνεται και στο σοκαριστικό βίντεο οι αστυνομικοί σκαρφάλωσαν από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου ενός ερειπωμένου σπιτιού την περασμένη Τετάρτη το βράδυ (16/8), αφού οι γείτονες δήλωσαν ότι άκουσαν τις απελπισμένες κραυγές για βοήθεια της γυναίκας.

Η αστυνομία του Λούισβιλ ανέφερε πως οι αστυνομικοί προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι κλωτσώντας πόρτες και παράθυρα, αλλά αυτό ήταν εντελώς σφραγισμένο. Η γυναίκα, ευτυχώς, έσπασε το παράθυρο στο δωμάτιο του δευτέρου ορόφου όπου κρατούνταν αιχμάλωτη.

«Έχω μια σκάλα!» φώναξε ένας κάτοικος της περιοχής, από το πλήθος που είχε μαζευτεί στο δρόμο. Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους αστυνομικούς να ανεβαίνει τη σκάλα για να μπει στο ερειπωμένο σπίτι όπου η γυναίκα ήταν αλυσοδεμένη και έκλαιγε υστερικά

Αφού μπαίνει στη βρώμικη κρεβατοκάμαρα από το σπασμένο τζάμι, ο αστυνομικός αρπάζει την αλυσίδα από το λαιμό της γυναίκας και προσπαθεί να την ηρεμήσει. «Η γυναίκα είχε μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό της, η οποία ασφαλιζόταν με μία κλειδοθήκη, και αυτή η αλυσίδα ήταν βιδωμένη στο πάτωμα», είπε το τμήμα.

Στο βίντεο, ακούγεται η γυναίκα που κλαίει, να ζητά συγγνώμη από τον αστυνομικό και να του λέει ότι ο απαγωγέας της κράτησε το κλειδί της κλειδαριάς στο μπρελόκ του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν ένα τσεκούρι στο χάος που επικρατούσε στο σπίτι και έσπασαν την αλυσίδα από το πάτωμα, βοηθώντας τη γυναίκα να βγει από το σπίτι, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε ιατρική φροντίδα.

Τις στιγμές μετά τη διάσωσή της, η τραυματισμένη γυναίκα συνέχισε να τρέμει και να κλαίει καθώς οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν κόφτες μπουλονιών για να αφαιρέσουν με ασφάλεια την κλειδωμένη αλυσίδα από το λαιμό της.

Ο Moises May, 36 ετών, συνελήφθη δύο ημέρες μετά τη διάσωση της γυναίκας, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο May φέρεται να παγίδευσε τη γυναίκα, με την οποία μοιράζεται ένα παιδί, μέσα στο σπίτι μία ημέρα αφότου είχαν μια λογομαχία, η οποία εξελίχθηκε σε σωματική επίθεση όταν την ακινητοποίησε κάτω στο μπάνιο και της έκοψε τα περισσότερα μαλλιά με ματσέτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ