Κέιτ Μίντλετον: Φίλη της πριγκίπισσας της Ουαλίας μιλά για την κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο

Η Κέιτ Μίντλετον βγήκε από το Γουίνδσορ για πρώτη φορά αφότου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα,  με μια φίλη της πριγκίπισσας της Ουαλίας να λέει ότι «είναι καλά».

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί ανησυχεί για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, αναρρώνει στη βασιλική κατοικία από τότε που πήρε εξιτήριο από την κλινική του Λονδίνου τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου.

Η Κέιτ Μίντλετον πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο ύστερα από εγχείρηση για τη θεραπεία μιας άγνωστης πάθησης.

Οι μίνι διακοπές της Κέιτ Μίντλετον

Βρίσκεται τώρα για μίνι διακοπές με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, 41 ετών, και τα τρία παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ, και Λούις, στο Σάντρινγκχαμ — 127 μίλια από το Γουίνδσορ.

«Η ανάρρωσή της είναι καλή», είπε μία φίλη της στην Daily Mail. «Ανυπομονούσε για αλλαγή παραστάσεων και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ ενώ τα παιδιά διασκεδάζουν με τον Γουίλιαμ».

H ταμπλόιντ αναφέρει ότι ο βασιλιάς Κάρολος, 75 ετών, βρίσκεται επίσης στο Σάντρινγκχαμ αφού υποβλήθηκε στην πρώτη του θεραπεία για τον καρκίνο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Τα νέα για τα προβλήματα υγείας της Κέιτ Μίντλετον και του Βασιλιά Καρόλου έπεσαν σαν “βόμβα” στη βασιλική οικογένεια τον περασμένο μήνα. Ωστόσο τα νέα έγιναν ακόμα χειρότερα, μετά την ανακοίνωση ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με μια άγνωστη μορφή καρκίνου. Οι γιατροί εντόπισαν την ασθένεια κατά τη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ο Βρετανός μονάρχης για την υπερπλασία του προστάτη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ