Κέιτ Μίντλετον: Γιατί ανησυχεί για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η Κέιτ Μίντλετον που αναρρώνει στο σπίτι μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, φέρεται να «ανησυχεί» για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντα του μετά την διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 41 ετών, επέστρεψε στα βασιλικά καθήκοντα το πρωί της Τετάρτης για να φιλοξενήσει μια τελετή στο κάστρο του Ουίνδσορ, όπου απένειμε περισσότερες από 50 τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του Βρετανού μονάρχη.

Σύμφωνα με τον ειδικό στα βασιλικά θέματα και συγγραφέα Κρίστοφερ Άντερσεν, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανησυχεί για τον φόρτο εργασίας του συζύγου της, δεδομένων των συνθηκών. «Η Κέιτ ανησυχεί για το ψυχικό τίμημα που έχουν στον σύζυγο της αυτές οι δύο ιατρικές μάχες», δήλωσε στο Fox News ο συγγραφέας.

Κέιτ Μίντλετον πρίγκιπας Ουίλιαμ

«Ο Ουίλιαμ ανησυχεί τρομερά για την κατάσταση της Κέιτ. Ακόμα δεν ξέρουμε για ποιο λόγο έγινε η εγχείρηση στην κοιλιά της ή γιατί η ανάρρωσή της διαρκεί μήνες. Και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι ο πατέρας του έχει καρκίνο», είπε ο Κρίστοφερ Άντερσεν.

Και συνέχισε: «Ο Ουίλιαμ πάντα ξεκαθάριζε ότι ήθελε μια ολοκληρωμένη οικογενειακή ζωή και όταν η Κέιτ κατέστη ανίκανη να αυτοεξυπηρετηθεί, ανέλαβε να είναι πατέρας πλήρους απασχόλησης. Μείωσε το πρόγραμμά του για να πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο, τα πάντα».

Όπως εξήγησε ο συγγραφέας ο πρίγκιπας της Ουαλίας «επανήλθε στα βασιλικά του καθήκοντα πολύ νωρίτερα από ό,τι ίσως θα ήθελε». «Αλλά υπάρχουν φορές που το καθήκον υπερισχύει της οικογενειακής ζωής και, στο κάτω κάτω, ο Ουίλιαμ είναι ο μελλοντικός βασιλιάς», υπογράμμισε ο Κρίστοφερ Άντερσεν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ