Κέιτ Μίντλετον: Είναι καλά στην υγεία της, λέει το Παλάτι – Γιατί υπήρξε ανησυχία

Η είδηση ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να μην παραστεί στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο οποίος ήταν νονός του, προκάλεσε ερωτήματα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Μπλοκάρει την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι για να προστατεύσει την Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να μην εμφανιστεί και γι’ αυτό φούντωσαν οι φήμες ότι κάτι συνέβη με την υγεία της συζύγου του. Ο διάδοχος του θρόνου επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απουσία του.

Σύμφωνα με βασιλική πηγή που επικαλείται η εφημερίδα Daily Mirror, η απουσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ σχετίζεται με την ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, από την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να είναι καλά», είπε η ίδια πηγή. Σύμφωνα με την Daily Mail, το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον «τα πηγαίνει καλά».

Ο διάδοχος του θρόνου φέρεται να τηλεφώνησε στην οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που παρακολουθούσε τη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου για να τους ενημερώσει ότι δεν μπορούσε να παραστεί.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Daily Mail αποκάλυψε ότι η Κέιτ Μίντλετον συνόδευσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά για διακοπές στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ.

«Η Κάθριν αναρρώνει καλά. Ανυπομονούσε για μια αλλαγή σκηνικού και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεδώσουν με τον Ουίλιαμ», δήλωσε ανώνυμα στην εφημερίδα ένας φίλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ