Καραϊβική – Εξαφάνιση θρίλερ από καταμαράν: Νέα στοιχεία για τον σύντροφο της 41χρονης που αγνοείται

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την εξαφάνιση – θρίλερ μιας Βρετανίδας, η οποία εθεάθη για τελευταία φορά στο γιοτ του φίλου της στις Παρθένους Νήσους των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει το FOX NEWS, ο σύντροφός της είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα κατά της τότε συζύγου του, πριν από 10 χρόνια.

Τα ίχνη της 41χρονης έχουν χαθεί για σχεδόν δύο εβδομάδες. Οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι ο σύντροφός της γυναίκας απαγόρευσε στις Αρχές να ψάξουν στο σκάφος. Ο Ryan Bane, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του πολυτελούς καταμαράν των 47 ποδιών, ανέφερε ότι η κοπέλα του, Sarm Heslop, 41 ετών, εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου, αλλά στη συνέχεια απέκτησε αμέσως δικηγόρο.

Το σκάφος παραμένει αγκυροβολημένο – και εκτός ορίων για τους αστυνομικούς – στα ανοικτά των ακτών του Αγίου Ιωάννη. Οι έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται. «Λίγο μετά την αναφορά της εξαφάνισης της κας Heslop, ο κ. Bane απέκτησε τις υπηρεσίες ενός δικηγόρου», δήλωσε η αστυνομία στην Telegram.

«Κατόπιν συμβουλής του δικηγόρου του, ο κ. Bane άσκησε το συνταγματικό του δικαίωμα να μην κάνει κάποια δήλωση και απέρριψε τα αιτήματα των αξιωματικών για έρευνες πάνω στο σκάφος».

Οι αρχές θα χρειαστούν ένταλμα για να ερευνήσουν το σκάφος. Αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούν να εκδώσουν ένταλμα επειδή η εξαφάνιση δεν έχει κριθεί ως ποινική υπόθεση.

Η Cori Stevenson παντρεύτηκε τον Bane το 2008, αλλά το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2014. Είχαν έναν προβληματικό γάμο και μετά την επίθεση σε βάρος της συζύγου του το 2011, το γυαλί ράγισε.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο ο άνδρας άρπαξε την γυναίκα στο σαλόνι και την πέταξε στο πάτωμα, χτυπώντας πολλές φορές το κεφάλι της, ενώ έσπασε και ένα δόντι της. Ο Bane κατηγόρησε την Stevenson ότι του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον τραβήξει έξω από το αυτοκίνητο, μόλις έφτασαν στο σπίτι έπειτα από έναν γάμο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ