Ιράν: Τουλάχιστον ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου – ΒΙΝΤΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος βρήκε τον θάνατο σε πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη (15/10) σε διυλιστήριο πετρελαίου της Pars Petro στην περιοχή Σουστάρ του νοτιοδυτικού Ιράν, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Ιράν: Δημόσια επανεμφάνιση του Ισμαήλ Καανί – Ποιος είναι ο αρχηγός της Δύναμης Κουντς

Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διυλιστήριο που βρίσκεται σχεδόν 800 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τεχεράνης, στην πλούσια σε πετρέλαιο επαρχία Χουζεστάν, η οποία συνορεύει με το Ιράκ.

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του δυστυχήματος, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA που επικαλείται τον κυβερνήτη της περιοχής Σουστάρ, τον Μοχσέν Μουσαβί. Ο ίδιος αξιωματούχος απέδωσε την πυρκαγιά σε «πρόσκρουση βυτιοφόρου σε δεξαμενές», συμπληρώνοντας ότι το περιστατικό διερευνάται.

Δείτε σχετικές αναρτήσεις

Οι εικόνες που μεταδίδει η ιρανική τηλεόραση δείχνουν τεράστιες φλόγες να ξεπηδούν από τις εγκαταστάσεις και πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται στον ουρανό της περιοχής.

Τον Μάρτιο, ένας άνθρωπος είχε χάσει τη ζωή του κατά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε διυλιστήριο πετρελαίου στο λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς, στο νότιο Ιράν.

Δείτε σχετική ανάρτηση

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.