ΗΠΑ: Πατέρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου – Προσπάθησε να προστατέψει τα παιδιά του σε καβγά

Ένας πατέρας από το Μέριλαντ των ΗΠΑ ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου έξω από το σπίτι του ενώ προστάτευε τα παιδιά του από μια ομάδα εφήβων και ενηλίκων που ήθελαν να πάρουν το “αίμα τους πίσω” για έναν καβγά που ξεκίνησε στο σχολείο, σύμφωνα με την οικογένεια του θύματος.

Ο Christopher Michael Wright, 43 ετών, ήταν έξω από το σπίτι του την Παρασκευή όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις έφηβους και δύο ενήλικες που αναζητούσαν τον 14χρονο γιο της αρραβωνιαστικιάς του, ο οποίος είχε τσακωθεί με έναν άλλον έφηβο στο σχολείο, σύμφωνα με το WBAL-TV.

Όταν ο 43χρονος είπε στην ομάδα ότι το αγόρι δεν επρόκειτο να βγει έξω για να τσακωθεί μαζί τους, εκείνοι του είπαν “”Αν δεν πρόκειται να τσακωθεί, τότε θα την πληρώσεις εσύ”, είπε η αρραβωνιαστικιά του.

Η ομάδα του επιτέθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου πέθανε από εγκεφαλικό τραύμα το Σάββατο.

«Απλώς κοιτάζοντας τη ζημιά που του έγινε, δεν ήταν μόνο ένα χτύπημα που το έκανε αυτό. Όπως, δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανε αυτό μία γροθιά. Η ζημιά έγινε πριν τον πάρει το ασθενοφόρο. Δηλαδή, είχε πάθει κρίση. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα το νοσοκομείο», είπε η γυναίκα.

Ο φονικός ξυλοδαρμός καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Τα τρία παιδιά του Καροπτσίνσκι ήταν όλα στο σπίτι εκείνη την ώρα.

«Ο μπαμπάς μου και εγώ προσπαθήσαμε να μπούμε στην κάμερα για να δούμε τι έγινε. Και το πρώτο βίντεο που εμφανίζεται είναι ο 12χρονος γιος μου να ουρλιάζει «Μπαμπά, μπαμπά, μπαμπά» και τρέχει έξω από το σπίτι στο δρόμο για να πάει βοηθήσει τον μπαμπά του», περιέγραψε η αρραβωνιαστικιά του θύματος.

«Και, δεν μπορούσα να παρακολουθήσω άλλο μετά από αυτό. Απλώς δεν μπορούσα» τόνισε συντετριμμένη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ