ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής που έγινε viral – Μοιάζει τρομερά με τον Walter White από το «Breaking Bad»

Ο γερουσιαστής John Fetterman είναι αγνώριστος και μοιάζει τρομερά με τον Walter White, τον φανταστικό χαρακτήρα και κύριο πρωταγωνιστή της πασίγνωστης σειράς «Breaking Bad».

Ο Fetterman είναι Αμερικανός πολιτικός, που υπηρετεί ως Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών για την πολιτεία της Πενσυλβάνιας, από τον Ιανουάριο του 2023. Είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Το νέο look του γερουσιαστή έκανε ορισμένους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να τον παρομοιάζουν με τον Walter White, τον διαβόητο καθηγητή χημείας που υποδύεται ο Bryan Cranston στο «Breaking Bad».

Το παλιό look του Fetterman

Bastiaan Slabbers/Sipa USA

«Έχασα ένα στοίχημα με τον Καρλ», έγραψε ο Fetterman στο Twitter, ανεβάζοντας μια selfie στην οποία φαίνεται να φορά γυαλιά και να έχει μουστάκι και όχι μούσι όπως παλιά.  Ο 53χρονος πολιτικός, δεν αποκάλυψε το στοίχημα που είχε βάλει με τον 13χρονο γιο του, αλλά η φωτογραφία πυροδότησε αντιδράσεις.

Η νέα του εμφάνιση δίχασε, με κάποιους να κοροϊδεύουν το look που υιοθέτησε και άλλους να το επιδοκιμάζουν.

Twitter/@JohnFetterman

Η ιστορία του Walter White

Ο  Walter White (Γουόλτερ Χάρτγουελ Γουάιτ -επίσης γνωστός με το ψευδώνυμο Χάιζενμπεργκ) είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας και ο κύριος πρωταγωνιστής της σειράς Breaking Bad, τον οποίο υποδύεται ο Bryan Cranston.

Απόφοιτος του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνια, ο Walter ήταν κάποτε ένας λαμπρός χημικός που ίδρυσε την εταιρεία Gray Matter Technologies με τον φίλο του Έλλιοτ Σβαρτζενέγκερ και την τότε κοπέλα του Γκρέτσεν. Άφησε την Gray Matter και πούλησε τo μερίδιό του για 5.000 δολάρια: σύντομα, η εταιρεία έβγαλε μία περιουσία χάρις στην έρευνα του. Ο Walter αμέσως μετακόμισε στην Αλμπουκέρκι, στο Νέο Μεξικό, όπου έγινε καθηγητής χημείας σε ένα λύκειο. Η σειρά ξεκινά στα 50α γενέθλια του Walter, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο τoυ πνεύμονα. Μετά την ανακάλυψη αυτή, αρχίζει να παράγει μεθαμφεταμίνη για να εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της οικογένειας του μετά τον θάνατο του. Μπαίνει βαθύτερα στον κόσμο των ναρκωτικών, γίνεται όλο και πιο αδίστακτος καθώς η σειρά προχωράει, και αργότερα υιοθετεί το ψευδώνυμο “Χάιζενμπεργκ”.

Η εξέλιξη του Walter White από τον ήπιο καθηγητή και οικογενειάρχη σε αδίστακτο εγκέφαλο και φονιά είναι το κεντρικό θέμα της σειράς.

Walter White
©AMC/courtesy Everett Collection

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ