ΗΠΑ: Γάμος κινδυνεύει να ακυρωθεί – Η «Τσίκι» έφαγε το διαβατήριο του γαμπρού

Στον αέρα βρίσκεται ο γάμος ενός ζευγαριού από την Βοστώνη των ΗΠΑ, καθώς ο σκύλος τους έφαγε το διαβατήριο του γαμπρού.

ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής που έγινε viral – Μοιάζει τρομερά με τον Walter White από το «Breaking Bad»

Ο Ντονάτο Φραταρόλι είπε στο δίκτυο WCVB ότι εκείνος και η αρραβωνιαστικιά του πήγαν στο δημαρχείο για να κανονίσουν τα έγγραφα για τον γάμο τους, που θα γίνει στις 31 Αγούστου στην Ιταλία.

Μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους διαπίστωσαν ότι το 4χρονο λαμπραντόρ τους, με το όνομα Τσίκι είχε καταβροχθίσει ολόκληρες σελίδες από το διαβατήριο του Φραταρόλι. Τώρα το ζευγάρι κάνει έναν αγώνα δρόμου προκειμένου ο γαμπρός να εκδώσει το διαβατήριο του μέχρι την επόμενη Παρασκευή. Εκείνη την ημέρα είχαν προγραμματίσει να αναχωρήσουν για την Ιταλία τόσο το ζευγάρι όσο και οι φίλοι και οι συγγενείς τους.

ΗΠΑ: Άγρια δολοφονία μεσίτριας με ρόπαλο του μπέιζμπολ – Κατηγορείται ο θετός γιος της
Η Τσίκι

«Έχω αγχωθεί λίγο. Ευτυχώς το γραφείο του βουλευτή Στέφεν Λιντς και το γραφείο του γερουσιαστή Εντ Μαρκέι ήταν πολύ βοηθητική. Είναι σε επαφή τουλάχιστον μαζί και με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να προσπαθήσουν να διευκολύνουν τα πράγματα και να πάρω ένα νέο διαβατήριο. Χτυπάω ξύλο και ελπίζω ότι όλα θα επιλυθούν», είπε ο Ντονάτο Φραταρόλι.

Εξήγησε ότι αν δεν τα καταφέρει να βγάλει διαβατήριο μέχρι την Παρασκευή θα μείνει στις ΗΠΑ αλλά η αρραβωνιαστικιά του και οι καλεσμένοι θα πάνε στην Ιταλία. Εκείνος θα συνεχίσει να προσπαθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.

ΗΠΑ: Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από τη «μάχη» αστυνομικών με ένοπλο 37χρονο που τους είχε στήσει φονική ενέδρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ