ΗΠΑ: Άγρια δολοφονία μεσίτριας με ρόπαλο του μπέιζμπολ – Κατηγορείται ο θετός γιος της

Άγρια δολοφονία στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Μια μεσίτρια των Sotheby’s ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, με τις αρχές να αναφέρουν πως για το έγκλημα κατηγορείται ο θετός της γιος.

Σύμφωνα με την Νew York Post, η 48χρονη Ίρμα Ντάνιελς βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, αξίας 864.000 δολαρίων, στο Cresskill. Το Cresskill έχει πληθυσμό 9.000 ατόμων και βρίσκεται 16 μίλια από το Μανχάταν. Οι ερευνητές είπαν ότι πέθανε από τραύμα που προκλήθηκε από αμβλύ όργανο. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο γιος του συζύγου της, John Daniels Jr, 30 ετών, διέπραξε τη δολοφονία.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο σώμα της Ντάνιελς έπειτα από κλήση που δέχθηκαν στο 911 την Τετάρτη, στις 6:46 μ.μ., ανέφερε το γραφείο της εισαγγελίας της κομητείας Μπέργκεν. Ο Ντάνιελς, συνελήφθη την Πέμπτη, μια μέρα μετά την δολοφονία, συμπλήρωσε.

Ο πατέρας του, ο δικηγόρος John A. Daniels Sr., 63 ετών, τον αναγνώρισε ως τον δολοφόνο, ανέφερε η Daily Voice.

Ο δικηγόρος John A. Daniels και ο γιος του, John Jr., που κατηγορείται τώρα τη δολοφονία της μητριάς του

Ο 30χρονος κατηγορείται για φόνο, παρεμπόδιση σύλληψης και παράνομη κατοχή όπλων και οδηγήθηκε στη φυλακή της κομητείας Μπέργκεν την Πέμπτη, ανέφερε το ίδιο μέσο ενημέρωσης.

Ένας γείτονας είπε ότι ο ύποπτος συμπεριφερόταν παράξενα. «Μια μέρα τον είδα να περιφέρεται μπροστά από το σπίτι κάποιου άλλου. Ήταν σαν να έκανε κύκλους. Είχε θυμωμένο βλέμμα.  Έδειχνε ταραγμένος και αναστατωμένος. Και σκέφτηκα, «Κάποιος θα καλέσει την αστυνομία για αυτόν τον τύπο».

Το θύμα, που καταγόταν από τη Μόσχα, είχε κάνει μια ανάρτηση στις 15 Αυγούστου στη σελίδα της στο Facebook, με εικόνες από την πατρίδα της. «Επιστρέφω στις ρίζες μου. Η όμορφη πατρίδα μου με τα μαγευτικά Καυκάσια όρη, τον πολιτισμό, τη σπαρακτική ιστορία και τους χαριτωμένους και ευγενείς ανθρώπους. Περήφανη που είμαι Κιρκάσια», έγραψε.

Στη σελίδα στο Facebook αναφέρεται επίσης ότι η Daniels ήταν παντρεμένη από το 2011 και ότι ήταν συνεργάτης της Prominent Properties Sotheby’s International Realty.

δολοφονία μεσίτριας ΗΠΑ

Τον Μάρτιο, είχε ανακοινώσει ότι ύστερα από επτά χρόνια στον κλάδο των ακινήτων, είχε λάβει το βραβείο Circle of Excellence από την εταιρεία.

«Το έκανα… Κοιτάζοντας πίσω, δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο δύσκολα ήταν τα δύο πρώτα χρόνια χωρίς προσφορές, χωρίς πελάτες, χωρίς καθοδήγηση ή υποστήριξη από την εταιρεία από την οποία ξεκίνησα. Ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω. Ήταν μακρύς ο δρόμος για να φτάσω εδώ που είμαι τώρα. Όλα έγιναν με επιμονή, ήθος, δημιουργικό μυαλό, μέσα από αποτυχίες, αλλά το σημαντικότερο μέσα από τη νοοτροπία που έχω ότι δεν τα παρατάω».

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η Ίρμα Ντάνιελς έχασε τη ζωή της σε ένα παλαιό αρχοντικό, παρόμοιο με εκείνα τα οποία διαχειριζόταν και πωλούσε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ