ΗΠΑ: Εξηγήσεις απο το FBI απαιτεί η Χίλαρι

Να εξηγήσει γιατί άρχισε ξανά έρευνα για την υπόθεση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου και να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία το ταχύτερο δυνατόν κάλεσε το FBI η Χίλαρι Κλίντον.

«Είμαι βέβαιη πως για ό,τι κι αν πρόκειται, δεν θα αλλάξει το συμπέρασμα στο οποίο είχε καταλήξει το FBI τον Ιούλιο. Είναι επιτακτική ανάγκη να δώσει εξηγήσεις για το ζήτημα, χωρίς καμιά καθυστέρηση. Ο αμερικανικός λαός πρέπει να μάθει όλα τα γεγονότα αμέσως», σημείωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών.

«Ο ίδιος ο διευθυντής του FBI είπε ότι δεν γνωρίζει αν τα μηνύματα στα οποία αναφέρθηκε στην επιστολή του είναι σημαντικά ή όχι», ανέφερε επίσης η Κλίντον σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ντε Μόιν της Άιοβα.

«Βρισκόμαστε 11 ημέρες πριν από τις, πιθανόν, σημαντικότερες εθνικές εκλογές κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει στη χώρα. Οι Αμερικανοί έχουν δικαίωμα να πληροφορηθούν όλα τα στοιχεία αμέσως», επέμεινε η Κλίντον.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ, τα νέα email ανακαλύφθηκαν στο πλαίσιο μιας άσχετης έρευνας, όταν πράκτορες του FBI κατέσχεσαν συσκευές που ανήκουν στη στενή συνεργάτιδα της Χίλαρι Χιούμα Αμπεντίν, και τον σύζυγό της Άντονι Ουάινερ, από τον υπολογιστή του οποίου η Αμπεντίν έστειλε τα επίμαχα μηνύματα.

Ο επικεφαλής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον Τζον Ποντέστα χαρακτήρισε εκπληκτικό το γεγονός ότι το FBI δημοσιοποίησε την επιστολή τόσο κοντά στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας.

Διαβάστε επίσης:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Δολοφονούνται στους δρόμους όσοι στον εμφύλιο της Συρίας

Ρωσία: Πλαστή η φωτογραφία του βομβαρδισμένου σχολείου στη Συρία

Γαλλία: Η Ζούγκλα του Καλαί “μετακομίζει” στους δρόμους του Παρισιού – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ