ΗΠΑ: Θρίλερ με τη δολοφονία μητέρας πρώην παίκτη του NFL – Άφαντος ο γιος της

Ένας πρώην παίκτης του NFL αγνοείται, ενώ η μητέρα του βρέθηκε νεκρή. Οι αρχές αναφέρουν πως πρόκειται για ανθρωποκτονία και το πτώμα της εντοπίστηκε αφού συγγενείς κάλεσαν την αστυνομία του Ιλινόις επειδή δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με κανένα από τα μέλη της οικογένειας το Σάββατο (16/9).

Ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής Σέρτζιο Μπράουν, 35 ετών, και η 73χρονη μητέρα του Μιρτλ Μπράουν δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Μετά την έναρξη έρευνας, η Myrtle Brown βρέθηκε νεκρή κοντά σε έναν κολπίσκο πίσω από το σπίτι της, ανέφερε το WGN-TV.

Ο θάνατός της κρίθηκε ως ανθρωποκτονία την Κυριακή (17/9) από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας Κουκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε από πολλαπλά τραύματα που συνδέονται με επίθεση.

Η Sheila Simmons, η αδελφή του θύματος, είπε στο WGN-TV ότι μίλησε για τελευταία φορά με την αδελφή της την Πέμπτη. Την ενημέρωσαν τα ξημερώματα του Σαββάτου πως η Myrtle και ο Sergio Brown αγνοούνταν.

Η μητέρα του Brown, Myrtle Brown, βρέθηκε νεκρή από ανθρωποκτονία σε έναν κολπίσκο του Ιλινόις από τον αδελφό του Sergio Brown. Νικ Μπράουν / Facebook

«Θα μάθουμε τι συνέβη γιατί δεν είναι φυσιολογικό η αδελφή μου να μην απαντά στο τηλέφωνό της, να μην απαντά σε μηνύματα κειμένου. Κανείς δεν μπόρεσε να την βρει», είπε η Simmons στον σταθμό.

Ο Σέρχιο Μπράουν, πρώην αθλητής, εμφανίστηκε σε 94 αγώνες επαγγελματικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των New England Patriots, Indianapolis Colts, Jacksonville Jaguars και Buffalo Bills. Έπαιξε στο πρωτάθλημα από το 2010 έως το 2016.

Ο Νικ Μπράουν, ο αδερφός του Σέρχιο, τον προέτρεψε να επιστρέψει στο σπίτι με μια ανάρτηση στο Facebook, ανέφερε η Chicago Tribune.

«Θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπώ και σε παρακαλώ έλα σπίτι», έγραψε ο Νικ Μπράουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ