ΗΠΑ: «Μπούκαρε» με το αυτοκίνητό του σε αστυνομικό τμήμα και τραγουδούσε Guns Ν’ Roses – BINTEO

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όταν ένας 34χρονος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε αστυνομικό τμήμα όπου άρχισε να πανηγυρίζει και να τραγουδά.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο John Hargreaves, ευθύνεται για διάφορα παρόμοια περιστατικά που συνέβησαν την ίδια μέρα στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως – όπως επιβεβαίωσε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Γουόρεν σε δελτίο τύπου – δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί από τις πράξεις του.

Το πρώτο συμβάν έλαβε χώρα όταν εισέβαλε με το SUV του στην πόρτα του γκαράζ ενός σπιτιού στο Liberty Township, μια πράξη που πιστεύεται ότι έγινε στοχευμένα λόγω προσωπικών διαφορών με τον ιδιοκτήτη.

Αμέσως μετά ο ίδιος οδήγησε προς το αστυνομικό τμήμα της κοινότητας Independence Township, το οποίο ήταν το πλησιέστερο στο δρόμο του και «μπούκαρε» με το όχημα του στο τμήμα, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Έπειτα, βγήκε από το όχημά του, και σύμφωνα με μαρτυρίες σήκωσε τα χέρια του στον αέρα και όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσίευσε το skynews από τις κάμερες ασφαλείας εκείνος πανηγύριζε για την πράξη του αυτή

Σαν να μην έφτανε αυτό και σύμφωνα με μαρτυρίες οι πανηγυρισμοί έγιναν υπό τους ήχους των Guns N’ Roses καθώς είχε βάλει δυνατά στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου του το τραγούδι «Welcome to the Jungle».

Αμέσως τέθηκε υπό κράτηση από τους αστυνομικούς, ενώ ευτυχώς ούτε σε αυτό το περιστατικό δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Πλέον αντιμετωπίζει μια σειρά από κατηγορίες, μεταξύ των οποίων διάρρηξη, εγκληματική βλάβη και μια κατηγορία για όπλα που σχετίζονται και με τα δύο ατυχήματα.

Τέλος, του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τρομοκρατία, βαριά επίθεση και πρόκληση εκτεταμένων τραυματισμών ή ζημιών λόγω του περιστατικού στο αστυνομικό τμήμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ