ΗΠΑ: Άνδρας προσέλαβε ντετέκτιβ να εντοπίσει την σύζυγό του – Είχε κλείσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του

Θύμα εκτέλεσης λίγο έλειψε να πέσει ένας άνδρας από τις ΗΠΑ καθώς η σύζυγός του κατηγορείται ότι είχε κλείσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του. Ο 38χρονος Ρόμπερτ Σίβερ βρίσκεται στα δικαστήρια με την σύζυγό του, Λίντσεϊ αφού την κατηγορεί για απιστία.

ΗΠΑ: Εν ψυχρώ δολοφονία μαύρου γκέι άνδρα από 17χρονο επειδή… χόρευε Beyonce – Τον μαχαίρωσε στο στήθος

Το πρώην μοντέλο βρισκόταν στις Μπαχάμες το τελευταίο διάστημα με τον νέο σύντροφό της. Τότε ο 38χρονος προσέλαβε έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ για να βρει την σύζυγό του και τον εραστή της. Σύμφωνα με την New York Post, ο ντετέκτιβ έκανε λάθος και φωτογράφισε την γυναίκα με έναν υπάλληλο σε μπαρ με αποτέλεσμα ο σύζυγός να πάει στις Μπαχάμες και να κάνει καυγά με το λάθος άτομο.

Τελικά ο ντετέκτιβ κατάφερε να φωτογραφίσει την Λίντσεϊ με τον 28χρονο σύντροφο της και μπάρμαν, Άντριεν Μπέθελ. Ο 38χρονος αναμένεται να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες για την έκδοση του διαζυγίου σε βάρος της Λίντσεϊ αφού έχουν να μοιράσουν μία περιουσία εκατομμυρίων και την επιμέλεια των τριών ανήλικων παιδιών τους.

ΗΠΑ: Η αδελφή της νύφης κατέστρεψε το γλέντι του γάμου – Η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού

Σύμφωνα με την εφημερίδα για πολλά χρόνια η γυναίκα ζούσε μία διπλή ζωή. Ήταν η καλή νοικοκυρά στην Τζόρτζια των ΗΠΑ με την οικογένεια της. Όταν πήγαινε στις Μπαχάμες, όμως, έκανε ξέφρενη ζωή και διασκέδαζε χωρίς σταματημό.

zeugari usa 1
Το πρώην ζευγάρι με τα παιδιά του

Το συμβόλαιο θανάτου

Τα πράγματα βρήκαν εκτός ελέγχου όταν η αστυνομία στις Μπαχάμες που ερευνούσε μία άλλη υπόθεση κλοπής εντόπισε την φωτογραφία του 38χρονου στο κινητό τηλέφωνο ενός ράπερ, ονόματι Φάρον Νιούμποντ. Η Λίντσεϊ είχε στείλει την φωτογραφία του συζύγου της με το μήνυμα: «Σκότωσε τον».

Τον περασμένο μήνα η γυναίκα και ο σύντροφος της συνελήφθησαν για συνωμοσία με στόχο να δολοφονήσουν τον 38χρονο. Η Λίντσεϊ αρχικά φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να σκοτώσει τον σύζυγό της αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε και είπε ότι ήταν απλώς θυμωμένη όταν έστειλε το μήνυμα. Μετά την σύλληψη τους η Λίντσεϊ και ο Άντριεν Μπέθελ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και φόρεσαν ηλεκτρονικά βραχιολάκια παρακολούθησης.

usa post
Ο 28χρονος Άντριου Μπέθελ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ