Έξαλλη νύφη με τους καλεσμένους της: «Δεν ήταν αρκετά γενναιόδωροι»

Χαμό προκάλεσε μία νύφη στο Facebook, αφού επέκρινε δημόσια τους καλεσμένους της για το γεγονός πως «δεν ήταν αρκετά γενναιόδωροι» με τα δώρα τους. Μάλιστα στο διαγεγραμμένο πλέον post, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η ίδια ρώτησε τους ακόλουθούς της, τι έπρεπε να κάνει.

Σύμφωνα με την New York Post η νύφη πίστευε ότι τα δώρα τους δεν κάλυπταν καν την «τιμή του πιάτου τους» που ήταν 200 δολάρια ανά κεφάλι. Είχε υποθέσει ότι οι καλεσμένοι της, που ζουν όλοι σε μια ακριβή περιοχή, μπορούσαν εύκολα να αντέξουν οικονομικά την τιμή, αλλά απογοητεύτηκε όταν οι προσδοκίες της δεν ικανοποιήθηκαν.

Και ενώ πίστευε ότι θα λάβει άλλου είδους ανταπόκριση από τους ακολούθους της, τελικά την κατέκριναν για την στάση της, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως είναι «αχάριστη».

Τι είπε στο Facebook

Στο post έγραφε: «Έκανα τον γάμο μου πρόσφατα και θα έλεγα ότι το 70% των ανθρώπων που κάλεσα δεν πλησίασαν καν στο να καλύψουν τα χρήματα που έδωσα για τον καθένα. Να αναφέρω πως ζω σε μια πολύ ακριβή περιοχή και όλοι όσοι παρευρέθηκαν είναι ντόπιοι. Για παράδειγμα, η τιμή για κάθε άτομο ήταν περίπου 300 δολάρια και έλαβα 50 δολάρια το άτομο από μερικούς ενήλικες, 100 δολάρια το άτομο από μια οικογένεια, 120 δολάρια ένα άτομο από άλλη οικογένεια και κατά μέσο όρο 150 δολάρια το άτομο».

Στη συνέχεια του post της συνεχίζει να παραδέχεται ότι «δεν καταλαβαίνει γιατί συνέβη αυτό», γιατί όταν είναι καλεσμένη, πάντα ερευνά τον χώρο για να μάθει πόσο θα κόστιζε ένα γαμήλιο πιάτο.

Η νύφη κατέληξε, ρωτώντας τους ακολούθους της για το εάν θα έπρεπε ή όχι να μιλήσει.

Ενώ σημείωσε πως: «Με ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί οι άνθρωποι συνέχισαν να λένε στον αρραβωνιαστικό μου και σε εμένα «μην ανησυχείτε, τα χρήματα θα επιστρέψουν», όταν λέγαμε ότι θέλαμε μικρό γάμο επειδή δεν θέλαμε να βασιστούμε στο να επιστρέψουν. Μου φαίνεται αρκετά προσβλητικό».

Οι περισσότεροι άνθρωποι χαρακτήρισαν τη γυναίκα ως παράλογη και είπαν ότι ποτέ δεν πρέπει να υποθέτεις ότι όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά τέτοια πλούσια δώρα. «Μου φαίνεται αρκετά προσβλητικό. Αν κάνετε το πάρτι, θα πρέπει να βγει από την τσέπη σας χωρίς άλλες έντονες προσδοκίες» έγραψε ένας χρήστης του Facebook.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ