Ιωάννα Τούνη: Το ταξίδι στις Μαλδίβες για τα γενέθλιά της

Στις 10 Αυγούστου η Ιωάννα Τούνη θα γίνει 30 ετών. Η influencer και επιχειρηματίας, φημίζεται για την αγάπη της στα ταξίδια και προσπαθεί στον ελεύθερο χρόνο της να επισκέπτεται διάφορα μέρη, εντός και εκτός Ελλάδος.

Την ιδιαίτερη ημέρα των γενεθλίων της η influencer επέλεξε να τον περάσει στις Μαλδίβες μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου, το μωρό τους και τους κολλητούς της φίλους.

Πριν από λίγες ώρες ενημέρωσε τους ακολούθους της στο instagram πως ετοίμασε τις βαλίτσες της για το ταξίδι. Την αποκάλυψη για το ταξίδι το έκανε με βίντεο stories, χρησιμοποιώντας τις λεζάντες: «Τα πράγματα μου είναι έτοιμα! Πού λες ότι θα πάμε για τα γενέθλιά μου;», «Πόσο χαρούμενη είμαι. Ήθελα να κάνω κάτι για τα γενέθλια μου που να μπορώ να έχω τους φίλους μου και το μωράκι μου… να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάπου ξεχωριστά. Και έκλεισα ταξίδι για εμένα & τους πιο αγαπημένους μου φίλους».

 

Στην συνέχεια η γνωστή influencer μοιράστηκε και βίντεο από το αεροδρόμιο, καθώς και από την πτήση, ενώ την παράσταση έκλεψε ο λίγων μηνών γιος της.

Έπειτα από αρκετές ώρες ταξίδι η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους ακολούθους της με ενθουσιασμό πως έφτασε στις Μαλδίβες. Μάλιστα εκείνη και την παρέα της τους υποδέχθηκαν στο μέρος οπού θα μείνουν, με παραδοσιακά τραγούδια. «Το ταξίδι αυτό το κάνω δώρο στον εαυτό μου & στους κολλητούς μου για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου σε λίγες μέρες… είμαι άπειρα happy, proud & «γεμάτη»… Έτοιμη να γίνω 30» έγραψε σε ένα από τα βίντεό της.

Από τους τελευταίους προορισμούς που έχει επισκεφθεί η Ιωάννα Τούνη είναι η Αίγυπτος, η Πάρος, η Γαλλική Ριβιέρα και η Σαντορίνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ