Μπράιαν Όστιν Γκριν: Νέο look για τον ηθοποιό του «Beverly Hills, 90210»

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έχει μια εντελώς νέα εμφάνιση. Ο διάσημος ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210»και πρώην σύζυγος της Μέγκαν Φοξ πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο instagram το νέο του look, το οποίο και του πηγαίνει πολύ.

Μπράιαν Όστιν Γκριν: H ξανθιά καλλονή που αντικατέστησε την Μέγκαν Φοξ – ΦΩΤΟ

Συγκεκριμένα ο 50χρονος αστέρας του Χόλιγουντ ξύρισε το κεφάλι του και έκανε την αποκάλυψη με μία selfie φωτογραφία που ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωση. Μάλιστα όπως εξήγησε η νέα αυτή εμφάνιση, είναι για μία νέα επαγγελματική δουλειά.

Την φωτογραφία συνόδεψε με την λεζάντα: «Φρέσκο κούρεμα. Σκέφτηκα να το μοιραστώ. Είναι για δουλειά (μιας και οι άνθρωποι θέλουν να αφήνουν το σχόλιό τους, με την άποψή τους γι’ αυτό). Απλώς το μοιράζομαι».

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν ξεκίνησε την υποκριτική του καριέρα από τα μέσα της δεκαετία του ’80. Το 2004 γνωρίστηκε με την Μέγκαν Φοξ και το 2010 το ζευγάρι παντρεύτηκε. Χώρισαν επίσημα το 2021.

Κατά την διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν τρεις γιους. Από το 2020 βρίσκεται σε σχέση με την Αυστραλιανή χορεύτρια Sharna Burgess. Τον Ιούνιο του 2022 καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Ο ηθοποιός έχει ακόμα ένα γιο από την σχέση του με την επίσης ηθοποιό Vanessa Marcil.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ