Σασμός: Στο πένθος Αργυρώ και Μαρίνα – Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει

Καθηλωτικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον τρίτο κύκλο της σειράς “Σασμός“. Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, η Αργυρώ και η Μαρίνα θα περθουν αντιμέτωπες με μια μεγάλη απώλεια. Ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης θα τις βυθίσει στο πένθος και τίποτα στη ζωή τους δεν θα είναι το ίδιο.

Η Αργυρώ και η Μαρίνα βλέποντας τη ζωή τους να περνάει από 40 κύματα, προσπάθησαν να βρουν την ευτυχία, η μία στο πρόσωπο του Αστέρη και η άλλη στο πρόσωπο του Αντώνη. Όμως στα νέα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε πως ο θάνατος και πόνος θα χτυπήσουν ακόμη μία φορά το σπιτικό τους. Τα χαστούκια της μοίρας για τις δύο γυναίκες και την οικογένειά τους φαίνεται πως δεν έχουν τέλος αφού στον τρίτο και τελευταίο κύκλο του επιτυχημένου σίριαλ πρόκειται να χάσουν το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής τους, τον φύλακα άγγελό τους, την γιαγιά Ειρήνη.

Η γιαγιά Ειρήνη, είναι η ηρωίδα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες “τρικυμίες”. Η βεντέτα ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες, της στέρησε κάποια από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έχασε τον σύζυγο, τον γιο και τον εγγονό της με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να μην βγάλει τα μαύρα από πάνω της. Παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε κάθε φορά που επισκέπτεται τα μνήματα δίνει στον εαυτό της έναν όρκο… Να μην παραιτηθεί ποτέ από την ζωή, αντίθετα παραμένει δυνατή, στηρίζοντας την Μαρίνα και την Αργυρώ.

Μαζί με τον παπά κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κηρύξουν ανακωχή οι δύο οικογένειες, αν και βαθιά μέσα της πιστεύει ότι είναι δύσκολο να επέλθει ο σασμός. Ο χειρότερος φόβος της γιαγιάς Ειρήνης θα πάρει σάρκα και οστά, όταν εμφανιστεί ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ