Η συγκινητική ιστορία της influencer, Jenny Appleford – Πώς ανακοίνωσε στα παιδιά της ότι πεθαίνει

Ραγίζει καρδιές η ιστορία μίας μητέρας από τις ΗΠΑ, η οποία αναγκάστηκε να ενημερώσει τα παιδιά της πως πεθαίνει. Σύμφωνα με την New York Post παρότι δεν είναι καπνίστρια, η Jenny Appleford, μαμά δύο παιδιών από την Καλιφόρνια, influencer και youtuber, έχει καρκίνο του πνεύμονα σε τελικό στάδιο.

Η ίδια ενημερώθηκε πριν από δύο εβδομάδες ότι είχε λιγότερο από ένα χρόνο ζωής και ήξερε ότι έπρεπε να ενημερώσει τα παιδιά της, τα οποία είναι ηλικιακά μικρά.

«Κατανοούμε την επιστήμη, καταλαβαίνουμε την ανώτερη δύναμη», είπε ο Kyle Appleford, σύζυγος της Jenny, σε ένα βίντεο στο YouTube ανακοινώνοντας τα σπαρακτικά νέα. Αν και δεν «παραιτούνται» ακόμη – «στο κάτω-κάτω συμβαίνουν θαύματα», είπε η Jenny – είναι επίσης «ρεαλιστές» αφού οι γιατροί έδωσαν στην οικογένεια ένα χρονοδιάγραμμα μόλις έξι έως εννέα μηνών.

«Γνωρίζουμε από τη στιγμή που λάβαμε αυτή τη διάγνωση ότι ο καρκίνος του πνεύμονα είναι το απόλυτο θηρίο ενός καρκίνου», συνέχισε ο Kyle.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα αποκαρδιωτικά νέα στα παιδιά τους, τον Έλις, 7 ετών και την Γουίνι, 3 ετών. Η Jenny και ο Kyle δημοσίευσαν ένα βίντεο στο Youtube με τίτλο “We Told The Kids I’m Dying”, (“Είπαμε στα παιδιά ότι πεθαίνω”), το οποίο περιγράφει λεπτομερώς την αντίδραση των παιδιών τους στα νέα.

«Μιλήσαμε για το πώς ο καρκίνος γίνεται μεγαλύτερος και ισχυρότερος, βρίσκοντας περισσότερα μέρη για να κρυφτεί εκεί που δεν μπορούμε να τον πάρουμε. Και οι δύο άρχισαν να καταρρέουν αμέσως», δήλωσε ο Kyle, προσθέτοντας ότι η συζήτηση τον έκανε να «αρρωστήσει».

«Τους είπαμε ότι ο γιατρός μας είπε για έξι με εννέα μήνες. Ο Έλις ήταν πολύ προσκολλημένος στην ιδέα ότι θα μπορούσε να γίνει ένα θαύμα». Ο 7χρονος φέρεται να είπε στους γονείς του ότι ήλπιζε να είναι ένα κακό όνειρο που είδε.

«Χρειάζεται πολύ θάρρος για να είσαι ειλικρινής μαζί τους γιατί είναι τρομακτικό να το λες, αλλά αυτή είναι η διαδρομή που ακολουθήσαμε και χαίρομαι που το κάναμε», είπε ο Kyle, υπερασπιζόμενος την απόφαση του ίδιου και της Jenny ως γονείς.

Η Jenny διαγνώστηκε πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2021 σε ηλικία μόλις 33 ετών, έπειτα από πόνο στα πλευρά και δύσπνοια. «Κάθε μέρα είναι ένα δώρο, παιδιά», είπε στην κάμερα όταν γνωστοποίησε την διάγνωσή της. «Να αγαπάς τον χρόνο σου με τους αγαπημένους σου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ