Η Apple ετοιμάζει νέο iPad 12,9 ιντσών

Η Apple ετοιμάζει νέο iPad 12,9 ιντσών

Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα νέα iPhone με μεγαλύτερες οθόνες κάτι που φαίνεται πως χαροποιεί τους φίλους της εταιρίας. Φήμες αναφέρουν πως έρχεται και… η σειρά του iPad.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το Bloomberg από Ασιάτες προμηθευτές της Apple, η εταιρία ετοιμάζεται να παρουσιάσει το 2015 ένα νέο iPad με διαγώνιο οθόνης 12,9 ίντσες.

Μετά την πτώση πωλήσεων τα τελευταία 2 τρίμηνα που είχε η Apple στα tablets, ήρθε η στιγμή για μία ανανέωση της γκάμας των iPad, μιας και μέχρι σήμερα υπήρχαν μόνο tablets με οθόνες 9,7 ιντσών και 7,9 ιντσών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το iPad των 12,9 ιντσών θα περιλαμβάνει μία υψηλής πυκνότητας οθόνη που θα πλησιάζει στην ultra high-definition ποιότητα, ενώ θα διαθέτει διακριτικά bezels και ιδιαίτερα λεπτό περίβλημα, κάνοντας το νέο tablet να θυμίζει σχεδιαστικά το iPad Air και iPad mini.

Σύμφωνα με το e-pcmag.gr, η Apple έχει στόχο την αγορά των επιχειρήσεων όπως έδειξε και με την πρόσφατη συμφωνία της με την ΙΒΜ.

Τέλος, μαζί με τα μεγαλύτερα iPad, η εταιρία εργάζεται και πάνω σε iPad Air και Retina iPad mini δεύτερης γενιές, με καλύτερους επεξεργαστές και υποστήριξη για το Touch ID, τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ