H Xίλαρι Κλίντον είχε αναγκάσει τον Μπιλ να κάνει εξετάσεις για HIV

Η Χίλαρι Κλίντον απαίτησε κάποτε από τον σύζυγό της Μπιλ να κάνει εξετάσεις για HIV, επειδή φοβόταν ότι την είχε απατήσει – σύμφωνα με ένα συγκλονιστικό νέο βιβλίο που βασίζεται στη ζωή του ζευγαριού.

«Αυτό ονομάζεται αγάπη» ισχυρίζεται η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, που επέμεινε σχετικά με τη διαδικασία, διότι ο πρώην πρόεδρος σύζυγός της αρεσκόταν στο σεξ χωρίς προφυλάξεις. Οι συγγραφείς του βιβλίου, Ντάργουιν Πόρτερ και Ντάνφορθ Πρίνς ισχυρίζονται ότι οι Κλίντον είχαν ανακουφιστεί, όταν έμαθαν ότι τα αποτελέσματα της εξέτασης ήταν αρνητικά, αναφέρει η New York Post.

Μεταξύ άλλων περίεργων καταγγελιών, που αναφέρονται στο βιβλίο, ανήκει και ο ισχυρισμός ότι ο Μπίλ προσπάθησε να αποπλανήσει τη χήρα του Προέδρου Τζόν Φ. Κένεντυ, Τζάκι Κένεντι Ωνάση. Οι συγγραφείς ισχυρίζονται ότι ο Μπίλ προσπάθησε να την αποπλανήσει στο διαμέρισμα της, Fifth Avenue.

Επίσης, αναφέρουν ότι η Τζάκι είχε δηλώσει στη φίλη της Κάθριν Γκράχαμ το εξής: “Είχαμε επιδοθεί σε έναν διαρκή αγώνα πάλης. Ήταν πολύ ντροπιαστικό ».

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 του Δεκεμβρίου.

 

Πηγή: thesun.co.uk

 

Διαβάστε επίσης:

Aδειάζουν τους χώρους του Norman Atlantic

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ