Η βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε – Οι συνεχείς εμφανίσεις της σε βασιλικές υποχρεώσεις

Επιβεβαιώνει η βασίλισσα Ελισάβετ όσους επέμεναν ότι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και ξεκουράζεται, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, για να επανέλθει δριμύτερη για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της.

Μετά την παρουσία της στην εκδήλωση “Ένας καλπασμός στην ιστορία” την Κυριακή το βράδυ κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, η βασίλισσα επανήλθε με δύο εμφανίσεις τις τελευταίες δύο ημέρες, καθώς πραγματοποίησε αιφνίδιες επισκέψεις σε δύο υποχρεώσεις.

Σήμερα, στις 11.32 το πρωί, η 96χρονη μονάρχης επισκέφθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο τον Σταθμό Πάντινγκτον, όπου εγκαινίασε την αφιερωμένη στην ίδια σιδηροδρομική γραμμή, τη Γραμμή Ελισάβετ. Κοντά της ήταν ο μικρότερος γιος της, πρίγκιπας Έντουαρντ.

Στον σταθμό, της έδειξαν και πώς να αγοράζει αλλά και πώς να χρησιμοποιεί την κάρτα τρένου.

 

Χθες, επίσης, η βασίλισσα αντεπεξήλθε σε μία έκτακτη υποχρέωση, όταν δέχθηκε ένα ιδιαίτερο δώρο από τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, στην αυλή του Κάστρου του Ουίνδσορ.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα εμφανίστηκε να περιμένει έξω από το κάστρο, ενώ εκπρόσωποι της Ιππικής Ομοσπονδίας του Αζερμπαϊτζάν κατέφθασαν για να της παραδώσουν ένα σπάνιο άλογο από το Καραμπάχ, ως δώρο του προέδρου της χώρας, Ιλχάμ ΑΛίγεφ, αφού η χώρα του προσεκλήθη να συμμετέχει στους πρόσφατους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Πηγή φωτό: PA, Reuters

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ