Γλυκά Νερά: Ο διεθνής Τύπος για το ειδεχθές έγκλημα

Κεντρικό θέμα σε ειδησεογραφικά πρακτορεία αλλά και στα βρετανικά Μέσα είναι το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου βασανίστηκε και δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν μπροστά στο 11 μηνών κοριτσάκι της, ενώ ο σύζυγός της τελεί σε κατάσταση σοκ Reuters

Ο τίτλος του Reuters είναι: Δολοφονία νεαρής μητέρας μπροστά στο παιδί της σοκάρει την Ελλάδα

The Times

Οι βρετανικοί Times μεταδίδουν: “Δολοφονία Ελλάδα: Γυναίκα 20 ετών στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου από κλέφτες μπροστά στην κορούλα της”.Daily Star “Βρετανίδα μαμά, 20 ετών, στραγγαλίστηκε μπροστά στο κοριτσάκι της, από κλέφτες στην Ελλάδα” είναι ο τίτλος της βρετανικής “Dialy Star” ενώ στον υπότιτλο σημειώνεται: “Η 20χρονη Καρολάιν Κράουτς βασανίστηκε και δολοφονήθηκε από τρεις κλέφτες στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, προάστιο της Αθήνας. Ο πιλότος σύζυγός της Χαράλαμπος, 32 ετών είχε δεθεί χειροπόδαρα”.

Evening Standrard

Ο τίτλος της Evening Standard στο κεντρικό της θέμα ήταν “Βρετανίδα μαμά δολοφονήθηκε μπροστά στην 11 μηνών κόρη της ενώ ο πιλότος σύζυγός της είχε δεθεί χειροπόδαρα σε ληστεία στην Αθήνα”.

The Sun

“Διαρρήκτες κράτησαν όπλο στο κεφάλι βρέφους καθώς βασάνιζαν τη Βρετανίδα μαμά, 20 ετών” μέχρι θανάτου και ανάγκασαν τον δεμένο χειροπόδαρα σύζυγό της να ακούει” είναι ο τίτλος της Sun.

Daily Mail

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail μεταδίδει το φριχτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά όπου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στον τίτλο της, “20χρονη Βρετανίδα βασανίστηκε και δολοφονήθηκε μπροστά στην 11 μηνών κόρη της αφού διαρρήκτες έδεσαν τον σύζυγό της στο σπίτι τους στην Ελλάδα”.

Η βρετανική εφημερίδα γράφει για την εφιαλτική εισβολή στο σπίτι και τον στραγγαλισμό της Βρετανίδας Καρολάιν Κράουτς μπροστά στον 33χρονο Μπάμπη στα Γλυκά Νερά της Αθήνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ