Γαλλία: Συνελήφθη ο 33χρονος πατέρας που ξεκλήρισε την οικογένειά του – Το 2019 επιτέθηκε με μαχαίρι στη γυναίκα του

Μια μητέρα και τα τέσσερα παιδιά της βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Meaux (Seine-et-Marne) της Γαλλίας αυτή τη Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου. Ο πατέρας, ήδη γνωστός για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης. Ο εισαγγελέας Meaux θα δώσει συνέντευξη Τύπου  σε λίγο.

Ο δράστης συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Σεβράν, στο Σεν-Σαν Ντενί, στο πατρικό του σπίτι, σύμφωνα με πληροφορίες του RMC, που επιβεβαίωσε ο εισαγγελέας.

Ο πατέρας της οικογένειας ήδη γνωστός στην αστυνομία για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

Ο πατέρας της οικογένειας, είναι ήδη γνωστός στην αστυνομία για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας. Το 2019 επιτέθηκε με μαχαίρι στη γυναίκα του. Η διαδικασία είχε κλείσει λόγω της παθολογίας του συζύγου, ο οποίος ήταν ψυχικά ασθενής.

Ο γείτονας βρήκε “αίμα στο χερούλι της μπροστινής πόρτας και μπροστά από την πόρτα”

Ήταν ένας γείτονας που ειδοποίησε την αστυνομία. Προσπάθησε να επικοινωνήσει με την άτυχη γυναίκα το απόγευμα της Κυριακής, αλλά οι κλήσεις έμειναν αναπάντητες. Ανήσυχος πηγαίνει στο διαμέρισμα του θύματος.

«Ανησυχούσαμε γιατί δεν είναι η συνήθεια της να μην μου δίνει νέα. Τηλεφωνούσαμε ο ένας στον άλλον κάθε μέρα, η Béatrice με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα στις 6 ή στις 7 π.μ.”, λέει.

«Είπα μέσα μου: «Είναι λόγω κούρασης, δεν είναι σοβαρό, θα πάρω τηλέφωνο το πρωί». Ωστόσο, την επόμενη μέρα, την ημέρα των Χριστουγέννων, δεν υπάρχει ακόμη ίχνος της οικογένειας».Στο BFMTV, ο γείτονας αναφέρει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με πολλούς συγγενείς της. «Τηλεφωνώ στην κοπέλα μου, της λέω: «Έχεις κανένα νέο, μου λέει «όχι»» «Τα παντζούρια έχουν κλείσει, δεν είναι φυσιολογικό, τηλεφώνησα αρκετές φορές», τονίζει.

Τελικά, στο τέλος της ημέρας της Κυριακής, αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα του θύματος, όπου αρκετές ενδείξεις την οδήγησαν να προβλέψει τα χειρότερα.

“Αίμα στο χερούλι της μπροστινής πόρτας και μπροστά στην πόρτα, έπρεπε να καλέσω την αστυνομία και ήρθαν. Μου είπαν ότι υπάρχει αίμα παντού, σκότωσε τα τέσσερα παιδιά, είναι φρικτό”, θυμάται ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ