Φρίκη στη Γαλλία: Σκότωσε τη σύζυγο και τα 4 παιδιά τους – Ανθρωποκυνηγητό για τον 33χρονο πατέρα

Σοκ στην Γαλλία. Μια μητέρα και τα τέσσερα μικρά παιδιά της εντοπίστηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στην πόλη Meaux, που απέχει μόλις 41 χιλιόμετρα από το Παρίσι. Σύμφωνα με το site Actu17 που έφερε στο φως της δημοσιότητας την φρικτή υπόθεση, η Αστυνομία αναζητά τον 33χρονο πατέρα, ο οποίος έχει φύγει.

Ο εισαγγελέας Ζαν-Μπατίστ Μπλαντιέ επιβεβαίωσε στα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης ότι η δικαστική αστυνομία των Βερσαλλιών ερευνά την υπόθεση ως ανθρωποκτονία από πρόθεση. 

Τα θύματα, Αϊτινής καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι «μια γυναίκα και τα τέσσερα μικρά παιδιά της» ηλικίας 7 ετών, 4 ετών, 2 ετών και 8 μηνών. Η αστυνομία αναζητά τον 33χρονο πατέρα, ανέφερε ο εισαγγελέας του Meaux σε δελτίο τύπου που εστάλη σήμερα το πρωί της Τρίτης, ενώ η επιστημονική αστυνομία βρίσκεται ακόμη στο διαμέρισμα όπου δεν υπάρχουν ενδείξεις διάρρηξης.

Όπως σημειώνει το BBC, στην περιοχή του Παρισιού σημειώθηκαν πρόσφατα περιστατικά παιδοκτονιών. Στα τέλη Νοεμβρίου, ένας 41χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τις τρεις κόρες του, ηλικίας τεσσάρων έως 11 ετών, και παραδόθηκε. Η αστυνομία τις βρήκε νεκρές στο σπίτι του στην πόλη Alfortville, στα νοτιοανατολικά προάστια της πρωτεύουσας.

Τον Οκτώβριο, ένας αστυνομικός σκότωσε τις τρεις κόρες του πριν αυτοκτονήσει στο σπίτι του στο Vemars στο Val-d’Oise.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ