Γαλλία: Παραδόθηκε ο δράστης

Γαλλία: Παραδόθηκε ο δράστης

Αρχικά ο δράστης κρατούσε τέσσερις ομήρους μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας Crédit Industriel et Commercial (CIC) όμως πολύ σύντομα άφησε ελεύθερες δύο από τις γυναίκες υπαλλήλους και μιάμιση ώρα αργότερα επέτρεψε να φύγει και ο μοναδικός άνδρας υπάλληλος της τράπεζας.

Ο ένοπλος που είχε εισβάλει το απόγευμα σήμερα στο υποκατάστημα μιας τράπεζας στο Παρίσι παραδόθηκε στις αρχές αφού άφησε ελεύθερους, τον έναν μετά τον άλλο, τους τέσσερις ομήρους που κρατούσε, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.

Ο δράστης παραδόθηκε μετά τις διαπραγματεύσεις που είχε με αστυνομικούς. Βγήκε από το κτίριο με τα χέρια ψηλά, διπλωμένα πίσω από το κεφάλι του και συνελήφθη αμέσως, δήλωσε ο διευθυντής της δικαστικής αστυνομίας Κριστιάν Φλασκ.

Σύμφωνα με τον Φλασκ, ο άνδρας αυτός είναι γνωστός στην αστυνομία και στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας της περιοχής. Είχε στην κατοχή του ένα περίστροφο και ένα δακρυγόνο και φέρεται να ζητούσε να του παραχωρήσουν οι αρχές μια στέγη για τον ίδιο και για τον γιο του.

Γύρω στις 17:50 (ώρα Ελλάδας) ο ένοπλος μπήκε στο υποκατάστημα της Crédit Industriel et Commercial (CIC) όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν τέσσερις υπάλληλοι, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας.

Λίγη ώρα αργότερα άφησε ελεύθερες τις δύο από τις γυναίκες και, μιάμιση ώρα μετά, και τον άνδρα, ενώ τελικά πείστηκε να απελευθερώσει και την τέταρτη γυναίκα.

Όλοι οι πρώην όμηροι είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: twitter: @ortegachrisa

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ