Φρίκη: Βρέθηκε αποκεφαλισμένο και τεμαχισμένο πτώμα γυναίκας σε ρυάκι – Συνελήφθη 26χρονος που είχε το ένα χέρι της στο παλτό του

Ένας φύλακας ασφαλείας στο Κολοράντο πιάστηκε να μεταφέρει ένα κομμένο χέρι στην τσέπη του παλτού του, ενώ βρισκόταν στην εργασία του. Μία ημέρα νωρίτερα είχε εντοπιστεί ένα ακρωτηριασμένο και ακέφαλο πτώμα σε ένα κοντινό ρυάκι.

Ο 26χρονος Solomon Martinez συνελήφθη στις 11 Ιανουαρίου ως ύποπτος για φόνο πρώτου βαθμού για τον θάνατο της γυναίκας, στην οποία πιστεύεται ότι ανήκει το χέρι, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Pueblo. Ο Martinez φέρεται να παραδέχτηκε ότι πλήρωσε την γυναίκα για να συνευρεθεί μαζί της πριν από λίγες ημέρες, αλλά αρνείται ότι διέπραξε τη δολοφονία.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Martinez, καθώς ο συγκάτοικός του τον είδε καλυμμένο με χώμα και αίμα σε ένα τοπικό πλυντήριο αυτοκινήτων στις 5 τα ξημερώματα, δύο ημέρες νωρίτερα. Ο 26χρονος φέρεται να χρησιμοποίησε ένα πιεστικό για να καθαρίσει το αίμα από τα χέρια του και ζήτησε από τον συγκάτοικό του να σκάψει μια τρύπα 10 μέτρων γι’ αυτόν, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.

Solomon Martinez
Ο 26χρονος Solomon Martinez

Ο συγκάτοικος, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν στο πλυντήριο αυτοκινήτων για να καθαρίσει το αυτοκίνητό του, δήλωσε στην αστυνομία ότι ζήτησε να δανειστεί εργαλεία από τον Martinez, αλλά ο φερόμενος ως δολοφόνος αρνήθηκε να του ανοίξει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου για να τα πάρει. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι ο Martinez φαινόταν να «παλεύει» να μετακινήσει «κάτι μεγάλο» στο πορτμπαγκάζ για να καταφέρει να βγάλει τα εργαλεία.

Ένας άλλος μάρτυρας επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του συγκατοίκου, αναφέροντας ότι άκουσε επίσης τον Martinez να κάνει διάφορα σχόλια για την ανάγκη να σκάψει μια βαθιά τρύπα.

Ο μάρτυρας, ένας φίλος του φρουρού ασφαλείας, είπε επίσης στην αστυνομία ότι είδε τον Μαρτίνεζ να σέρνει αυτό που φαινόταν να είναι το πτώμα μιας γυναίκας στην κοίτη του ρυακιού το ίδιο πρωί. Ο Μαρτίνεζ ζήτησε αρχικά από τον φίλο να βοηθήσει να ξεφορτωθεί το πτώμα – και στη συνέχεια τον απείλησε με όπλο – αλλά ο φίλος αρνήθηκε, αναφέρουν τα αρχεία.

Το πτώμα ήταν αποκεφαλισμένο, αλλά το κεφάλι ήταν μαζί με το τεμαχισμένο σώμα, ανέφερε ο φίλος του 26χρονου, ο οποίος τράβηξε ένα βίντεο από το σημείο για να μην κατηγορηθεί ότι σκότωσε εκείνος την γυναίκα. Στην συνέχεια σκέπασε το πτώμα με μια κουβέρτα επειδή «δεν ήξερε τι άλλο να κάνει».

Είχε το χέρι στην τσέπη του για δύο ημέρες

Η αστυνομία εντόπισε τον Martinez στη δουλειά του σε μια εταιρεία φύλαξης που ανήκε στον πρώην σερίφη της κομητείας Pueblo, ο οποίος είχε προσλάβει τον φερόμενο ως δολοφόνο μόλις δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Τότε ήταν που οι ερευνητές βρήκαν το ανθρώπινο χέρι μέσα σε μια πλαστική σακούλα στην αριστερή τσέπη του μπουφάν του Martinez. Ο 26χρονος παραδέχτηκε ότι το  κουβαλούσε μαζί του για δύο ημέρες, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση του.

Η αστυνομία παρατήρησε ότι είχε κοψίματα στους καρπούς και τα χέρια του, τα οποία προσπάθησε να τα εξηγήσει ως τραύματα από τσιουάουα, πριν ισχυριστεί αργότερα ότι προήλθαν από μικρές πέτρες, ενώ μάζευε τις ακαθαρσίες του σκύλου του.

Το αυτοκίνητο του 26χρονου φέρεται επίσης να ήταν γεμάτο αίματα.

Ο Martinez προσπάθησε να φορτώσει τη δολοφονία στον φίλο του που τράβηξε το βίντεο, το οποίο -σύμφωνα με την αστυνομία- έδειχνε ένα ακέφαλο σώμα. Ισχυρίστηκε ότι ο φίλος είχε «δανειστεί το όχημά του», στο οποίο βρισκόταν το όπλο και το τηλέφωνό του, και στη συνέχεια του ζήτησε να πάει να μαζέψει το χέρι.

Όταν ρωτήθηκε αν οι αστυνομικοί μπορούσαν να βρουν κάτι ενοχοποιητικό στο τηλέφωνό του, ο Martinez είπε: «Πιθανόν».

Ο Martinez συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο πρώτου βαθμού και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Pueblo με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ