Φρίκη στο Νέο Μεξικό: Μητέρα βασάνιζε τα παιδιά της και σκότωνε τα σκυλιά τους μπροστά στα μάτια τους – ΒΙΝΤΕΟ

Μία γυναίκα από το Νέο Μεξικό κατηγορείται για ξυλοδαρμό και βασανισμό κάποιων από τα 15 παιδιά της τα οποία και εξανάγκασε να παρακολουθούν ενώ σκότωνε με βάναυσο τρόπο τα κατοικίδιά τους σαν τιμωρία, σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές.

Η Μάρθα Κρουτς και ο σύζυγός της Τίμοθι συνελήφθησαν τη Δευτέρα έπειτα από έρευνα για παιδική κακοποίηση από το αρμόδιο τμήμα του Νέου Μεξικό, η οποία ξεκίνησε έπειτα από αναφορά ότι τα παιδιά δεν ελάμβαναν την πρέπουσα εκπαίδευση σύμφωνα με το τοπικό KOB-TV.

Σύμφωνα με κρατικά έγγραφα, υπήρχαν αρκετά γίνει αρκετές καταγγελίες κατά του ζεύγους στο Μιζούρι, την Αλάσκα, το Κάνσας και τη Μοντάνα.

Η Μάρθα, 53 ετών κατηγορήθηκε για παιδική κακοποίηση και εξαιρετική αγριότητα σε ζώα. Ο Τίμοθι Κρουτς 57 ετών αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρεμπόδιση/παραπλάνηση.

Το γραφείο σερίφη του Σαν Χουάν άνοιξε την έρευνα εναντίον του ζεύγους έπειτα από τη σύλληψη του 31χρονου γιου του, του Τίμοθι Κρουτς, που κατηγορείτο για ένοπλη επίθεση. Σύμφωνα με τους ντετέκτιβ, αποκαλύφθηκαν οι ψευδείς ισχυρισμοί ότι δύο από τους γιους είχαν χτυπήσει έως θανάτου έναν τρίτο αδερφό τους και απήγαγαν τη μία αδερφή τους και τότε οδηγήθηκαν στην πραγματική υπόθεση όπου γινόταν λόγος για κακοποίηση, βασανισμό και πρωτοφανή αγριότητα απέναντι σε ζώα.

Αν και ο 31χρονος Τιμ ανέφερε ότι οι γονείς τους είναι οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου, μία έφηβη αδερφή του μίλησε για τη σωματική και συναισθηματική κακοποίηση που δεχόταν, σε σημείο που δύο από τα μεγαλύτερα αδέρφια της την πήραν μαζί τους από το Νέο Μεξικό στην Αριζόνα για να την προστατεύσουν.

Το κορίτσι είπε ότι όταν ένα από τα σκυλιά τους απέκτησε κουταβάκια, η μητέρα πήρε τα μωρά και τα έβαλε σε μια τεράστια κατσαρόλα και τα έβρασε αναγκάζοντας όλα τα παιδιά της να παρακολουθούν το βάναυσο θέαμα. Επίσης, αποκάλυψε ότι η 53χρονη Μάρθα είχε δώσει δηλητήριο σε ένα από τα γατάκια τους. Μάλιστα, είπε ότι η μητέρα της την έδειρε με πλαστική κουτάλα επειδή τη ρώτησε γιατί δεν της επέτρεπε να πάει στο σχολείο. Επίσης, ένα άλλο από τα κορίτσια είπε ότι έμεινε έγκυος στα 14 της χρόνια και η μητέρα της τη χτύπησε ώσπου απέβαλε.

Άλλη μία από τις κόρες κατήγγειλε ότι η μητέρα της έλαβε δραστικά μέτρα και την εξανάγκαζε να λιμοκτονεί επί τρία χρόνια γιατί τη θεωρούσε χοντρή.

Ένας από τους γιους κατήγγειλε ότι οι γονείς του τον έδερναν, τον πυροβόλησαν, τον μαχαίρωσαν, ακόμη και ότι τον παρέσυραν με το αυτοκίνητο ενώ είχε ακόμη σφαίρες μέσα στο χέρι του όταν η μητέρα του τον πυροβόλησε με κοντόκαννη καραμπίνα.

Μάλιστα, όταν οι ερευνητές της υπηρεσίας πρόνοιας έφθασαν στο σπίτι για να ερευνήσουν τους ισχυρισμούς για εκπαιδευτική αποχή, η μητέρα πήρε τα τρία μικρότερα παιδιά με το αυτοκίνητο και τα μετέφερε σε άλλη περιοχή για να μην τα εντοπίσουν.

Όπλα υπήρχαν παντού στο σπίτι, ενώ το πτώμα ενός σκύλου βρέθηκε στο πίσω μέρος της αυλής. Η μητέρα το είχε πυροβολήσει ως τιμωρία στα παιδιά της.

Πηγή: Fox news, cob.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ