Η απάντηση του Τραμπ στη γυναίκα που τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση: Δεν είναι ο τύπος μου

Σάλος έχει προκληθεί έπειτα από την καταγγελία της δημοσιογράφου και αρθρογράφου του περιοδικού Elle, Ε. Τζιν Κάρολ, ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η 75χρονη Ε. Τζιν Κάρολ, σε συνέντευξη που παραχώρησε την Παρασκευή στο περιοδικό New York ανέφερε ότι ο Ντόναλτ Τραμπ την κακοποίησε σεξουαλικά στα δοκιμαστήρια του καταστήματος Bergdorf Goodman στο Μανχάταν στο τέλος του 1995 ή τις αρχές του 1996.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η ίδια, δεν υπήρχαν υπάλληλοι την ώρα που ο Τραμπ της επιτέθηκε και ότι δεν το κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

“Ήθελα να το ξεχάσω. Πρώτον θεωρούσα ότι είναι δικό μου λάθος, δεύτερον φέρθηκα ανόητα και τρίτον δεν το θεώρησα ως βιασμό. Το θεώρησα ως ένα βίαιο περιστατικό, σαν έναν καβγά”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Ε. Τζιν Κάρολ.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σε συνέντευξη του στο The Hill δήλωσε ότι η Ε. Τζιν Κάρολ λέει ψέματα.

“Το λέω με μεγάλο σεβασμό. Πρώτον, δεν είναι ο τύπος μου. Δεύτερον, αυτό δεν συνέβη ποτέ” ανέφερε ο Ντόναλτ Τραμπ και πρόσθεσε:

“Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτή τη γυναίκα. Δεν γνωρίζω τίποτα για αυτήν. Είναι απαίσιο που οι άνθρωποι μπορούν να ξεστομίζουν τέτοιες κατηγορίες”.

Το 2016 και κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του για να εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Ντόναλτ Τραμπ είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση από περισσότερες από 12 γυναίκες.

Κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου η Ε. Τζιν Κάρολ ανέφερε: “Χαίρομαι που δεν είμαι ο τύπος του”.

Πηγή πληροφοριών: AP, The Guardian

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ