Φρίκη στην Τουρκία: Μητέρα και πατέρας βασάνιζαν τα παιδιά τους – Τα χτυπούσαν, τα έκαιγαν και τα φίμωναν με μονωτική ταινία

Aποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι δύο γονείς στην Τουρκία βασάνιζαν τα 4 ανήλικα παιδιά τους ηλικίας από 2 έως 10 ετών. Η Hanan Ramadan (32 ετών) και ο σύζυγός της Rayyan El İsa (37 ετών) συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τον βασανισμό των παιδιών στην Προύσα, τα οποία έχουν τεθεί υπό υπό κρατική προστασία. Στα πλάνα που κατέγραψε συγγενής της οικογένειας, φαίνεται η μητέρα να καλύπτει το στόμα του γιου της με ταινία ώστε να μην ακούγεται η φωνή του πριν τον χτυπήσει, ενώ στη συνέχεια τον καίει σε διάφορα σημεία του σώματός του με αναπτήρα, τον χαστουκίζει και τον χτυπάει  με ένα ξύλο. Επιπλέον, καταγράφηκαν με κινητό τηλέφωνο οι μώλωπες στα πρόσωπα και σε διάφορα σημεία του σώματος των παιδιών που ξυλοκοπήθηκαν με σφουγγαρίστρα μέσα στο σπίτι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Dogan στη γειτονιά Millet, στην κεντρική περιοχή Yıldırım. Γείτονες και συγγενείς της οικογένειας, οι οποίοι άκουσαν κραυγές από το σπίτι όπου ζούσαν ο Rayyan El Isa και η σύζυγός του Hanan Ramadan, υποψιάστηκαν τι συμβαίνει. Οι γείτονες και οι συγγενείς παρακολούθησαν την οικογένεια για λίγο και είδαν ότι η μητέρα Hanan Ramadan ασκούσε βία στα παιδιά της.

Ένας συγγενής της οικογένειας βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο τις στιγμές που η μητέρα κάλυψε τα στόματα των παιδιών της με μονωτική ταινία και έκαψε τα σώματά τους με αναπτήρα.

Η αστυνομία ανέλαβε δράση αφού έφθασε στα χέρια της από ανώνυμο αποστολέα το βίντεο με τις φρικιαστικές εικόνες. Αφού έλαβαν άδεια από το γραφείο του εισαγγελέα, ομάδες αστυνομικών παρακολούθησαν την οικογένεια. Μετά την έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο Hanan Ramadan και ο Rayyan El Isa βασάνισαν τους R.İ. (10 ετών), A.İ. (6 ετών), A.İ. (5 ετών) και R.İ. (2 ετών).

Τουρκία

Οι δύο γονείς συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Η μητέρα κατηγόρησε τον σύζυγό της και είπε ότι “χτυπούσα τα παιδιά μας επειδή το ήθελε εκείνος”, ενώ ο Rayyan El Isa είπε ότι “δεν γνωρίζω το περιστατικό”. Τα παιδιά τέθηκαν υπό προστασία από την Επαρχιακή Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ