Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: «Είμαστε επίφοβοι αντίπαλοι και πάρα πολύ ελκυστικοί σύμμαχοι»

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ περιοδεύει σε επιτηρητικά φυλάκια και μονάδες του Ανατολικού Αιγαίου.

Η οργή των Τούρκων για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ: «Οι προκλήσεις είναι δίπλα μας» – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά του ανατολικού Αιγαίο, ανταλλάσσοντας ευχές με τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

«Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και στη θάλασσα και στην ξηρά και στον αέρα. Είμαστε επίφοβοι αντίπαλοι και πάρα πολύ ελκυστικοί σύμμαχοι, εταίροι, συνεργάτες με άλλα κράτη στην περιοχή» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του προς τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

 Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μονάδες Ανατολικού Αιγαίου

Η δεύτερη ημέρα της περιοδείας του περιλάμβανε την Ρόδο και την Ψέριμο. Επισκέφθηκε την Καλόλιμνο, μια ανάσα από τα Ίμια αλλά και το Φαρμακονήσι, πάνω από το οποίο οι Τούρκοι προχωρούν συχνά σε προκλήσεις προχωρώντας σε υπερπτήσεις με μαχητικά και UAV.

«Το ανάστημά σας κυρίες και κύριοι είναι τεράστιο, φαίνεται από απέναντι» τόνισε στους φρουρούς των συνόρων.

Κατά την επίσκεψή του στο Φαρμακονήσι δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και σκάφος του Λιμενικού και συνομιλήσει με τα μέλη τους πληρώματός του.

Η περιοδεία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ έχει προκαλέσει την οργή των τουρκικών μέσων ενημέρωσης που κάνουν λόγο για πρόκληση, προβάλλοντας το ανιστόρητο αφήγημα της κυβέρνησης Ερντογάν περί αποστρατιωτικοποιημένων νήσων.

 Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μονάδες Ανατολικού Αιγαίου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ