Φοιτητής ιατρικής μαχαίρωσε τη μητέρα του πάνω από 70 φορές – Το βίντεο πριν από την άγρια δολοφονία

Το βίντεο – σοκ από την κάμερα στο κουδούνι του σπιτιού δείχνει τη στιγμή που ένας φοιτητής ιατρικής από τη Φλόριντα έκρυψε ένα μαχαίρι πίσω από την πλάτη του καθώς κατευθύνθηκε προς την εξώπορτα της μαμάς του πριν τη μαχαιρώσει «πάνω από 70 φορές».

Ο Emmanuel Espinoza, 21 ετών, πήγαινε σε μια οικογενειακή εκδήλωση για τον παππού του όταν η μαμά του, Elvia Espinoza, 46 ετών, ρώτησε αν θα έμενε μαζί της στο σπίτι της για το Σαββατοκύριακο.

Το συγκλονιστικό νέο βίντεο δείχνει τον 21χρονο να φοράει γαλάζιο τζιν και ένα μπλε ναυτικό πουκάμισο καθώς ανεβαίνει ανέμελα στην εξώπορτα της μαμάς του, περίπου στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου. Καθώς περπατάει, ο Εσπινόζα φαίνεται να κρύβει κάτι στο αριστερό του χέρι και καθώς φτάνει στην πόρτα, το βίντεο αποκαλύπτει ότι κρατά ένα μαχαίρι.

Ο Εσπινόζα προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα προτού τελικά τον καλωσορίσει η ανυποψίαστη μητέρα του.

Ο σερίφης της κομητείας Polk Grady Judd είπε ότι ο 21χρονος άκουγε το “No Church In the Wild” των Jay Z και Kanye West καθώς πλησίαζε στο σπίτι και ότι “μόλις μπήκε μέσα, άρχισε να τη μαχαιρώνει” τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα.

Ο Εσπινόζα, 21 ετών, «επιτέθηκε και άρχισε να τη μαχαιρώνει» 70 φορές.

«Ήξερε πού να τη μαχαιρώσει για μέγιστο αποτέλεσμα λόγω των μαθημάτων βιολογίας του», εξήγησε ο σερίφης. «Έχουμε έναν άλλο ήχο που δεν πρόκειται να παίξουμε από το εσωτερικό του σπιτιού, όπου [η μαμά του] ουρλιάζει «Manny, Manny, Manny» και δεν λέει ούτε μια λέξη. Την μαχαίρωσε πάνω από 70 φορές».

Ο Τζαντ αποκάλυψε ότι ο Εσπινόζα είχε πει ότι ενώ αγαπούσε τη μητέρα του ήταν θυμωμένος μαζί της και «ήθελε να τη σκοτώσει για χρόνια» και τελικά το έκανε. «Καθώς εκείνη προσπαθούσε να σηκωθεί από το πάτωμα, εκείνος τη μαχαίρωσε κι άλλο», είπε ο Τζαντ.

«Είπε ότι παρατήρησε ότι τα χέρια της εξακολουθούσαν να κινούνται και έτσι τη μαχαίρωσε κι άλλες φορές». Ο Εσπινόζα είπε στην ομολογία του ότι είχε κόψει το χέρι του στο μαχαίρι ενώ μαχαίρωσε τη μητέρα του.

«Και καθώς στεκόταν στον νεροχύτη της κουζίνας, ξεπλένοντας τα χέρια του και το μαχαίρι, ήθελε να ζητήσει από τη μητέρα του χάπια για το κόψιμο στο χέρι του. Αλλά παρατήρησε ότι ήταν νεκρή».  Αμέσως μετά τη φρικτή δολοφονία, ο Εσπινόζα τηλεφώνησε στο 911 και ομολόγησε την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ