Φέρι προσάραξε ανοικτά της Ίμπιζα – Τραυματίστηκε σοβαρά ένας 10χρονος

Ένα φέρι προσάραξε στα ανοικτά της Ίμπιζα, το βράδυ του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περισσότεροι από 15 άνθρωποι, οι δύο από αυτούς σοβαρά, ανάμεσά τους και ένας δεκάχρονος, όπως μετέδωσαν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

IBIZA FERRY - Ίμπιζα φέρι

Το φέρι “San Gwann” της γερμανικής ναυτιλιακής εταιρείας FRS, που πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ της Ίμπιζα και της Φορμεντέρα, της μικρότερης από τις ισπανικές Βαλεαρίδες Νήσους,
αναχωρούσε από το λιμάνι της Ίμπιζα στις 21.30 το Σάββάτου όταν προσάραξε στη νησίδα Ες Μάλβινς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της FRS.

IBIZA MAP

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μετέφερε 35 επιβάτες και 12μελές πλήρωμα όταν σημειώθηκε το ατύχημα.

Η ισπανική ακτοφυλακή πραγματοποίησε επιχείρηση διάσωσης και αεροδιακομιδή για εννέα ανθρώπους, ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνθηκαν με σκάφος του λιμενικού, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

IBIZA

Οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι, ένας ενήλικας και το δεκάχρονο αγόρι, μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στο νοσοκομείο San Espases της Μαγιόρκα, όπως δήλωσαν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης οι υπηρεσίες εκτάκτων αναγκών.

Το φέρι San Gwann καλύπτει σε 30 λεπτά την απόσταση ανάμεσα στην Ίμπιζα και την Φορμεντέρα και έχει δυνατότητα μεταφοράς 427 επιβατών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, La Vanguardia.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ