Λαμπερός γάμος για την κληρονόμο των Fendi στην Ίμπιζα – Οι ΦΩΤΟ μέσα από την εκκλησία και τη δεξίωση

Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό που στήθηκε σε έναν καθεδρικό του 13ου αιώνα στην Ίμπιζα, η γόνος των Fendi, Πάολα Φέντι παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αράμ Αχμέντ, σε έναν γάμο που θεωρείται το μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός τους τελευταίους 18 μήνες, αφού αριστοκράτες σε ολόκληρη την Ευρώπη ανέβαλαν τα σχέδια γάμου λόγω της πανδημίας.

Μετά την τελετή, ακολούθησε δεξίωση με περίπου 250 καλεσμένους, σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής, στο Atzaró Agroturismo.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media η νύφη και οι καλεσμένοι της μας επιτρέπουν να ρίξουμε μία ματιά στη χλιδάτη τελετή, από τον γάμο έως και τον πρώτο χορό των νεονύμφων. Παρά την ιστορία της οικογένειάς της στη μόδα, αυτό που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι η Πάολα δεν επέλεξε νυφικό του οίκου Fendi, αλλά ένα εντυπωσιακό νυφικό Valentino, ενώ ο Αράμ φόρεσε λευκό σμόκιν.

Μετά την παραμυθένια γαμήλια τελετή στον καθεδρικό ναό που έμοιαζε με ολάνθιστο κήπο όπως ήταν στολισμένος με λουλούδια, δέντρα, ακόμη και αμπέλια, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο διάσημο θέρετρο, ενώ πορτοκαλεώνες και ολάνθιστοι κήποι απλώνονται σε 13 εκτάρια γης.

σχολίασε κι εσύ