Εύα Καϊλή: Τα πρώτα λόγια για την αποφυλάκιση Τζιόρτζι – Για «επιλεκτική διαρροή της δικογραφίας» μιλά ο Δημητρακόπουλος

«Χαρούμενη που το παιδί της θα είναι με τον πατέρα του» είναι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Εύα Καϊλή, η οποία παραμένει στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο, την ώρα που ο σύντροφός της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, αν και βασικός κατηγορούμενος στο σκάνδαλο του Qatar Gate αποφυλακίζεται με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Qatar Gate: Αποφυλακίζεται με βραχιολάκι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αποκάλυψε πως «η απόφαση αποφυλάκισης του Φραντσέσκο Τζιόρτζι έχει παρθεί εδώ και 10 ημέρες. Το γνωρίζαμε. Μας το είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος. Ο Τζιόρτζι θα αφεθεί ελεύθερος επειδή συνεργάστηκε με τις δικαστικές και τις εισαγγελικές αρχές στις Βρυξέλλες».

Αναφορικά με την αντίδραση της Εύας Καϊλή, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε: «δεν παύει να είναι ο πατέρας του παιδιού της. Χάρηκε που στα γενέθλια της κόρης τους, ο πατέρας της θα είναι μαζί της. Αυτή είναι η ανθρώπινη αντίδραση».

Εύα Καϊλή: Οι πρώτες αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του Τζιόρτζι

«Εάν η υπόθεση ήταν “δεμένη” δεν θα περνούσαν το μήνυμα στον Βέλγο συνήγορο να ομολογήσει η Εύα Καϊλή» ανέφερε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή.

Μετέφερε στη συνέχεια τα λόγια της Εύας Καϊλή μέσα από τις φυλακές. «Δεν πρόκειται ό,τι και να γίνει να ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Ιδιαίτερα τώρα που είναι ο πατέρας της κοντά, μου φεύγει ένα μεγάλο βάρος. Μου λείπει το παιδί μου, αλλά δεν πρόκειται να ομολογήσω» του είπε.

Qatar Gate: Ερωτήματα για την παραμονή του Τζιόρτζι στο ίδιο κελί με τον Παντσέρι 

Για όσα φέρεται να ανέφερε ο Αντόνιο Παντσέρι, για χρηματοδότηση προεκλογικά της Εύας Καϊλή, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι «ο Παντσέρι τα είπε αυτά και εξασφάλισε ασυλία δική του, της γυναίκα του, και της κόρης του», ενώ τόνισε ότι από εκεί που οι αρχές θεωρούσαν τον Παντσέρι αφερέγγυο, ξαφνικά έγινε… «αξιόπιστος». «Υπάρχει μία επιλεκτική διαρροή της δικογραφίας εις βάρος της κ. Καϊλή» πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι με την αποφυλάκιση Τζιόρτζι και Παντσέρι, «γκρεμίζεται το επιχείρημα, ότι αν αφεθεί ελεύθερη θα καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία. Ο Τζιόρτζι τι θα κάνει; Θα τα ποτίζει; Ο Παντσέρι τι θα κάνει;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ