Qatar Gate: Ερωτήματα για την παραμονή του Τζιόρτζι στο ίδιο κελί με τον Παντσέρι 

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η νέα ακρόαση του Φραντσέσκο Τζιόρτζι ενώπιον των βελγικών αρχών, που διερευνούν το σκάνδαλο «Qatar Gate».

Qatar Gate: Νέα κατάθεση δίνει σήμερα ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι

Το προδικαστικό συμβούλιο αναμένεται να αποφασίσει εάν θα συνεχιστεί η προφυλάκιση του συντρόφου της Εύας Καϊλή ή εάν θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν, πάντως, ότι το δεύτερο σενάριο θεωρείται δύσκολο την παρούσα στιγμή.

Ο δικηγόρος του δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις πριν από την ακρόαση του πελάτη του και τόνισε ότι όλα θα απαντηθούν με την ανακοίνωση της εισαγγελίας σχετικά με την παράταση ή μη της προφυλάκισής του.

Qatar Gate – Ιταλία: Έφοδος της οικονομικής αστυνομίας στα γραφεία της ΜΚΟ του Ταλαμάνκα

Ήταν στο ίδιο κελί με τον Παντσέρι

Στο μεταξύ, ερωτήματα εγείρει το γεγονός ότι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι και ο Αντόνιο Παντσέρι μοιράστηκαν το ίδιο κελί για μερικές ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παντσέρι, που φέρεται ως εγκέφαλος του «Qatar Gate», έχει κάνει συμφωνία με τις αρχές να δώσει πληροφορίες για την υπόθεση, με αντάλλαγμα την μείωση της ποινής του.

Qatar Gate: Ο Σβεν Μαρί σε νέες δηλώσεις – «Η Εύα Καϊλή με χρειάζεται – Το παιδί της είναι θλιμμένο»

Το κύριο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς είναι δυνατόν οι βελγικές αρχές, οι οποίες ισχυρίζονται ότι δεν θέλουν να υπάρχουν επαφές μεταξύ ατόμων που έχουν πληροφορίες για το σκάνδαλο διαφθοράς, επειδή μπορούν ακόμη και να αλλάξουν την «ιστορία», να βάζουν Παντσέρι και Τζιόρτζι στο ίδιο κελί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ