Έρχεται το Apple Watch 2

To Apple Watch κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο. Αν και κατασκευαστές, όπως οι Samsung και Sony, είχαν ήδη διαθέσει Android smartwatches λίγο νωρίτερα, η πρόταση της Apple προκάλεσε έντονες αντιδράσεις -θετικές και αρνητικές- στο καταναλωτικό κοινό.

Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζει τη δεύτερη έκδοση του δημοφιλούς έξυπνου wearable, αφού βέβαια διόρθωσε κάποιες ατέλειές του και το εξόπλισε με αρκετά νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Apple Watch 2 δεν είναι ακόμα γνωστή. Αν προγραμματίζετε, ωστόσο, την αγορά κάποιου smartwatch σύντομα, καλό θα ήταν να περιμένετε λίγους μήνες ακόμα, αφού το νέο gadget της Apple ίσως αποκαλυφθεί στο συνέδριο WWDC 2016 τον Ιούνιο, μαζί με την έκδοση 10 του iOS και την επόμενη αναβάθμιση του OSX.

Δεν αποκλείεται βέβαια, η συσκευή να ανακοινωθεί τελικά το Σεπτέμβριο, όπως και τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Ας σημειωθεί πάντως ότι ο Barry Lam, πρόεδρος της Quanta, της εταιρείας δηλαδή που συνεργάζεται με την Apple για την κατασκευή του Apple Watch, είχε αφήσει στο παρελθόν να εννοηθεί ότι το νέο έξυπνο ρολόι θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2016.

Σε αυτό συνηγορούν και διάφορες άλλες πρόσφατες φήμες, που θέλουν την παραγωγή της συσκευής να έχει ήδη ξεκινήσει.

Το smartwatch δεύτερης γενιάς της Apple μάλλον θα βασίζεται στο τετράγωνο design του αρχικού μοντέλου, γεγονός που ίσως απογοητεύσει τους φίλους των στρογγυλών ρολογιών.

Όπως αναφέρει το gr.pcmag, δεν αναμένονται ριζικές σχεδιαστικές αλλαγές στο Apple Watch 2, αλλά μόνο μικρές βελτιώσεις. Για παράδειγμα, φημολογείται ότι η οθόνη της συσκευής θα είναι λεπτότερη.

Δεν αποκλείεται επίσης να ανακοινωθούν περισσότερες εκδόσεις του νέου Apple Watch.

Πέραν της βασικής εκδοχής, της Sport και της πολυτελούς Edition, αναφέρεται ότι ίσως διατεθούν και τα μοντέλα Platinum, Titanium και Liquid Metal, που θα είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά και θα κοστίζουν φυσικά ανάλογα.

Επιπλέον, το έξυπνο wearable θα είναι διαθέσιμο, όπως άλλωστε και ο προκάτοχος του, σε δύο μεγέθη.

Διαβάστε επίσης:

YouTube Messenger- Νέα λειτουργία για να μην βγαίνεις ποτέ από το app

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ